Ontdek de ICT-oplossingen van VTM

Wij helpen ondernemend Nederland vooruit

VTM Groep en KPN helpen organisaties vooruit. Met onze complete ICT-oplossingen op het gebied van databeheer, werkplek, cloud en security helpen wij uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter in te richten. Flexibel, veilig en betrouwbaar, wat u in staat stelt direct in te spelen op veranderingen in de markt of binnen uw bedrijf.


Digitale transformatie en uw ICT-omgeving

Organisaties worden continu uitgedaagd in te spelen op ontwikkelingen in de markt of samenleving. Het nieuwe werken, altijd en overal online en werken in de cloud zijn slechts enkele voorbeelden van steeds verdergaande digitalisering. Deze digitale transformatie biedt nieuwe kansen, maar heeft tegelijk een grote impact op de ICT-omgeving van uw organisatie.

Een goede, betrouwbare ICT-omgeving is van groot belang om goed te kunnen werken. Wij snappen dat. VTM Groep en KPN helpen u graag vooruit in de digitale transformatie. Of u nu 10 of 300 werkplekken heeft, wij helpen en adviseren u met het inrichten en beheren van uw ICT-omgeving op een manier die past bij uw bedrijf.

Ontdek wat onze ICT-oplossingen voor u kunnen doen:


Werkplekbeheer

KPN ICT Werkplekbeheer MKBWe willen tegenwoordig altijd en overal ons werk kunnen doen. Dit vraagt om een toekomstvaste werkomgeving, waarin uw medewerkers optimaal kunnen (samen)werken, altijd en overal toegang hebben tot e-mail en bestanden en automatisch beschikken over de nieuwste applicaties.

Ontdek de mogelijkheden van Werkplekbeheer voor uw organisatie


Office 365

KPN ICT Office 365 MKBWerken waar, wanneer en hoe u maar wilt. Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot uw agenda, e-mail en uw bestanden en werkt u altijd met de nieuwste versies van vertrouwde Office-programma’s. Op elk gewenst device.

Ontdek de mogelijkheden van Office 365 voor uw organisatie


Security

KPN ICT datasecurity MKBDe digitale transformatie brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van security en cybercrime. Digitale veiligheid en bescherming tegen cybercrime zijn van essentieel belang.

Ontdek betrouwbaar en veilig werken in een nieuw digitaal tijdperkWaarom kiezen voor VTM Groep?

  • Met 10 datacenters en meer dan 200.000 zakelijke werkplekken uit de cloud is uw ICT in handen van een ervaren en gerenommeerde marktpartij;
  • Uw ICT uitbesteden zorgt voor focus op uw core business. Onze oplossingen ontzorgen, waardoor uw organisatie strategische stappen kan maken;
  • U kunt vertrouwen op een oplossing welke het beste past bij de wensen en behoeften van uw organisatie;
  • Onze oplossingen zijn flexibel, betrouwbaar en schaalbaar en u maakt altijd gebruik van de laatste updates.


Hulp nodig bij uw ICT-omgeving? Wij vertellen u er graag meer over.

Neem contact op via uw accountmanager, of vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg