Disclaimer

Het doel van deze website is informatie over VTM op eenvoudige wijze voor iedereen toegankelijk te maken.

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. VTM geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel of onduidelijkheid verzoeken wij u daarom contact op te nemen.

VTM is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de website van VTM.

De VTM website bevat externe links. VTM is echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze pagina’s van derden. Dat geldt ook voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop aangeboden worden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

Het auteursrecht voor teksten, ontwerp, foto’s en logo’s op deze website berust bij VTM. De teksten en dergelijke mogen derhalve niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd, gewijzigd of anderszins gebruikt.

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg