Online werkplekbeheer

Werken waar en wanneer u wilt

Voor ieder bedrijf is het van groot belang dat ICT zaken goed geregeld zijn. Uw bereikbaarheid, het kunnen delen van documenten, toegang tot uw bedrijfsdata, het werken met prettige software, allemaal zaken die nodig zijn om goed te kunnen werken. Tegelijk zijn dit zaken waar u zich als ondernemer waarschijnlijk niet dagelijks mee bezig wilt houden. Wij snappen dat. Wij helpen u met het opzetten, inrichten en beheren van uw ICT-omgeving en werkplekbeheer. Zodat u zich kunt focussen op uw primaire bedrijfsvoering.

U kent vast ook wel de verhalen over kwijtgeraakte data op laptops en USB-sticks en malware-aanvallen door het niet installeren van beveiligingsupdates. Ook het maken van een overzicht van beschikbare hardware en software binnen een organisatie is vaak een intensief proces. Het beheer van de ICT-omgeving neemt veel tijd in beslag.

Lees ook: Nog veel te winnen voor ondernemers met cloud computing

Werkplekbeheer in de CloudWerkplekbeheer vanuit de cloud

U kunt uw ICT-omgeving en werkplekbeheer volledig onderbrengen in de cloud. Werkplekbeheer vanuit de cloud geeft beheerders via een centrale web interface de controle over de verschillende werkplekken. Het maakt niet uit of de werkplek of de beheerder fysiek op kantoor is. Zolang er maar verbinding is met internet. Bijkomend voordeel is dat uw bedrijfsdata altijd op een veilige plek staat.

Werken waar en wanneer u wilt

U kunt werkplekken zo inrichten zodat u op elke locatie met een internetverbinding kunt werken. Via elk gewenst device. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming en specifieke werkplekwensen zijn er meerdere oplossingen mogelijk. VTM Groep biedt deze oplossingen, in samenwerking met gerenommeerde partners.

Voordelen van werkplekbeheer in de cloud:

  • Altijd en vanaf elke locatie inloggen met elk apparaat
  • Altijd en overal toegang tot uw eigen data en uw gewenste software applicaties
  • Uw bedrijfsdata altijd op een veilige plek
  • Geen hoge investeringskosten meer
  • Geen lange levertijden bij het aanvragen van een cloud-dienst
  • Uw servers zijn altijd up-to-date
  • Nieuwe functionaliteiten worden automatisch geïnstalleerd
  • Vast bedrag per maand per gebruiker

Werkplekbeheer in de Cloud - Data SecurityGoed beveiligd

De combinatie van een standaard virusscanner met een anti-malware scanner beschermt zakelijke pc's en laptops tegen spyware en andere schadelijke malware. Er kunnen verschillende inlog procedures gehanteerd worden. Vanuit de cloud wordt uw omgeving continu geüpdatet met de nieuwste functionaliteiten en de laatste beveiligingssoftware.

KPN Werkplek

Met Werkplek van KPN kunnen u en uw medewerkers werken waar en wanneer zij dat willen. Via elk device en voor een vast bedrag per maand. Met KPN Werkplek beschikt u over een complete ICT-dienst inclusief internetveiligheid, back-up van bestanden, een professioneel Office-pakket en hulp op afstand.
Meer informatie over KPN Werkplek


KPN ICT Werkplekbeheer MKB


Meer informatie over Online Werkplekbeheer? Wij vertellen u er graag meer over.

Neem contact op via uw accountmanager, of vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg