Het maken van een back-up behoort tot het verleden.

Met Back-up Online voor servers maakt u via internet automatisch back-ups van bestanden op uw server. De back-up wordt vervolgens automatisch naar een cyber center gestuurd. Daar liggen uw bestanden veilig opgeslagen, klaar om eenvoudig weer te worden teruggehaald. Met Back-up Online voor servers behoren tapes maken en wisselen of het gebruik van een externe harde schijf tot het verleden.

Naast een back-up kunt u ook uw andere gegevens die u niet vaak nodig hebt maar wel wilt bewaren als naslagwerk opslaan in het datacenter. U loopt niet meer het risico dat u een USB met waardevolle data kwijt raakt. Of dat gegevens verloren gaan doordat een harde schrijf crasht.

Streng bewaakte cyber centers

VTM maakt gebruik van cyber centers, datacenters met het hoogste veiligheidsniveau. Die zijn volledig ingericht voor betrouwbare gegevensopslag. De omstandigheden zijn ideaal voor gegevensopslag. Aan alle veiligheidsaspecten is gedacht: brandbeveiliging, de juiste en constante temperatuur en strenge toegangscontrole. Altijd is een tweede locatie paraat om de gevolgen van eventuele calamiteiten op te vangen. Daardoor heeft u de zekerheid van een beschikbaarheid van uw gegevens tot wel 99,5%.


Nooit meer gegevens verliezen?

Onze specialisten nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg