Continue verbeteren van uw bedrijfsvoering

De AFAS ERP dienstverlening van VTM omvat consultancy, implementatie en optimalisatie diensten omtrent de ERP software van AFAS Software B.V. Hiermee kiest u voor continue verbetering van uw complete bedrijfsvoering.

Op basis van drie verschillende modellen, te weten: AFAS ERP Basis, Plus en Pro kunt u de ERP oplossing afstemmen op uw bedrijfsvoering. AFAS ERP is een standalone dienst, echter wij raden aan om gelieerde producten zoals Microsoft Flow, Microsoft PowerBI en Microsoft PowerApps tevens af te nemen via VTM, zodat u één aanspreekpunt heeft voor uw complete ERP / Applicatie landschap.

Eenvoudig en efficiënt

Met AFAS ERP kunnen processen eenvoudiger en efficiënter worden ingericht. Dit leidt tot een meer flexibele, wendbare organisatie. Automatiseren van werkzaamheden en integreren van systemen, optimaliseert bedrijfsprocessen en levert tijdwinst op en hogere productiviteit binnen de organisatie.

Om het maximale resultaat uit de ERP oplossing te halen is meer nodig dan technische inrichting. Voor succesvolle implementatie en optimalisatie is de juiste balans nodig tussen mens, systeem en proces. VTM helpt en adviseert organisaties met implementatie, inrichting en optimalisatie.

Team in overleg links

Hoe werkt ERP Software van AFAS?


AFAS ERP dienstverlening

onze AFAS ERP dienstverlening bestaat uit 3 facetten:

 • Implementatie

  Kiest u voor AFAS ERP, dan is een gedegen implementatie de basis voor toekomstig succes. VTM helpt en begeleidt u daar graag in.

  VTM beschikt over een team van Business Analisten met veel ervaring met opbouw, inrichting en beheer van AFAS ERP. Deze ervaring helpt om zo uw bedrijfsprocessen te vertalen naar nieuwe inzichten en mogelijkheden.

 • Optimalisatie

  Waar de basis al is opgebouwd, kan het zijn dat veranderingen binnen uw organisatie vragen om nieuwe mogelijkheden en inrichting van het ERP systeem. In dit geval kunnen onze Business Analisten de huidige processen, wensen en (mogelijke) veranderingen met u doornemen en verandervoorstel met u bespreken.

 • Support & Beheer

  Support en beheer diensten bepalen de tevredenheid van de organisatie omtrent de geïmplementeerde diensten. VTM biedt hierin de volgende mogelijkheden:

  • Remote Support (hulp op afstand)
  • Zo vaak hulp als u nodig heeft
  • Ondersteuning van medewerkers en eindgebruikers

Meer weten over AFAS ERP?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

 

* verplichte velden