Zonder snel internet geen toekomst

Bedrijventerreinen in Nederland krijgen van KPN een upgrade van hun breedbandsnelheid. Hoe belangrijk is een snelheid van meer dan 100Mbps eigenlijk voor een bedrijf?

Nederland telt bijna 3.900 bedrijventerreinen, waarop in totaal meer dan 175.000 bedrijven actief zijn. Een goede breedbandverbinding is voor veel van deze bedrijven, nu en in de toekomst, onmisbaar om hun bedrijf draaiende te houden. KPN heeft er de focus van gemaakt om deze bedrijventerreinen te voorzien van snel en betrouwbaar breedband internet.

Digitaliseren

“KPN wil meer dan tweederde van alle bedrijventerreinen op meer dan 100Mbps internetsnelheid hebben,” aldus Jacob Groote, Zakelijke Markt KPN. KPN ziet kansen voor bedrijven als zij digitaliseren en bij digitaliseren hoort breedband! Doel is daarom zoveel mogelijk bedrijven aansluiten op 100Mbps om de digitaliseringsslag van de BV Nederland kracht bij te zetten.

Hoe KPN dit realiseert kun je zien in onderstaande video. Plus wat het betekent voor ondernemend Nederland. Dit bedrijf in onderstaande video kan om uiteenlopende redenen niet meer zonder een stabiele breedband internetverbinding. Van de webshop tot communicatie met klanten, van werken in de Cloud tot het alarmsysteem dat is verbonden met het internet, het internet is in deze organisatie niet meer weg te denken.


Breedband focus

Voor de breedband focus heeft KPN een projectteam samengesteld. Veel instanties en organisaties zijn betrokken bij dit traject. Van gemeenten tot aannemers, van bedrijventerreinbeheerders tot KPN business partners die die contacten met bedrijven onderhouden.

Ook VTM, als Excellence Business Partner van KPN, ondersteunt deze focus van KPN. Online zijn is voor organisaties onmisbaar om goed te kunnen werken. Medewerkers die overal, vanaf elk gewenst device willen werken, bellen via internet en werken in de Cloud, een stabiele, veilige internetverbinding is daarbij van groot belang.

Tools

Wilt u weten hoe het met de internetsnelheid binnen uw organisatie gesteld is? Doe onze speedtest, of bereken met onze bandbreedtecalculator de ideale snelheid voor uw organisatie.

Middels onze postcodecheck kunt u in één oogopslag zien welke verbindingen momenteel op uw locatie beschikbaar zijn.

Wilt u meer advies over de beste internetverbinding voor uw organisatie, veilig en betrouwbaar, neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Volgende

Hans Olsthoorn directeur VTM ICT Telecom IoT Cybersecurity
Cyberproof? Het moet én én zijn!