Wijzigingen KPN ÉÉN / VTM Cloud

Voor 4 april 2016 moeten een aantal zaken geregeld zijn. De KPN Zapper en de Outlookintegratie moeten worden ge-update. Ook zijn er een tweetal URL’s gewijzigd voor de Receptie software en de Callcenter software.

KPN Zapper
De KPN Zapper moet worden ge-update. Dit doet u door naar uw app store te gaan en KPN zapper te zoeken. Wanneer hier er een update beschikbaar is klikt u op update. Wanneer de knop update er niet staat dan is de laatste versie al automatisch gedownload en geïnstalleerd op uw telefoon.

KPN Outlookintegratie (Hipin)
De KPN Outlookintegratie op uw PC moet ook ge-update worden. Dit doet u als volgt.

  • Klik met de rechtermuisknop op het groene (rood wanneer u in gesprek bent) bolletje van de Outlookintegratie en klik op configuratie
  • Klik op Versies onder het kopje Informatie
  • Klik op  Downloaden onder het KPN logo

De nieuwste update word gedownload naar uw pc. Wanneer deze gedownload is wijzigt het knopje van Downloaden naar Update.

  • Klik op Update
  • Er start een installatie wizard. Klik bij deze telkens op volgende  tot de software gaat installeren.
  • Wanneer de instatalie is voltooid klik je op  Voltooien  of  Finish.

Ook moet er een nieuwe firewall regel toegevoegd worden met de volgende gegevens

https://xsi.voipit.nl IP: 89.146.63.181 en 89.146.63.182

 

URL Receptiesoftware
De receptie software gebruikt een nieuwe website. Deze nieuwe website kunt u het beste in uw favorieten zetten zodat u altijd de nieuwe website gebruikt. De volgende link moet u gebruiken vanaf 4 april 2016.

https://webapps.kpneen.nl/receptionist

 

URL Callcenter software
De callcenter software gebruikt een nieuwe website. Deze nieuwe website kunt u het beste in uw favorieten zetten zodat u altijd de nieuwe website gebruikt. De volgende link moet u gebruiken vanaf 4 april 2016.

https://webapps.kpneen.nl/callcenter