Werkplek 2020

Onze werkomgeving ziet er vandaag de dag anders uit dan een aantal jaar geleden. Medewerkers hebben meer devices tot hun beschikking, dataverbindingen zijn snel en betrouwbaar, waardoor de vrijheid om overal en altijd te kunnen werken groot is.

“De moderne werkplek is een dynamische werkplek waar je op alle locaties, waar je ook werkt, toegang hebt tot jouw bestanden en applicaties,” aldus Raymond Baten, Business Consultant bij VTM in gesprek met ICTTV.online.

Maar hoewel veel organisaties hard werken aan digitalisering, gaat dat lang niet bij ieder bedrijf even voorspoedig. Zo bleek uit een recent onderzoek dat drie op de tien Nederlandse werknemers vindt dat de organisatie waar ze voor werken achterloopt als het gaat om digitalisering en automatisering.

Juiste mix van tools en devices

Enerzijds zorgt dit er voor dat werknemers minder productief zijn. Anderzijds verwachten medewerkers tegenwoordig van de organisatie waar ze werken een werkplek die past bij hedendaagse mogelijkheden. Juist in het vinden (en behouden) van goede mensen, is het van groot belang om medewerkers een moderne werkplek te bieden. Een juiste mix van tools en devices.

Thema uitzending ICTTV.online Werkplek 2020

Maar hoe ziet die moderne werkplek er dan uit? Wat kunnen medewerkers er mee en wat levert het organisaties op? In de nieuwste thema aflevering besteedt ICTTV.online hier uitgebreid aandacht aan.

Bekijk hier deze nieuwste uitzending op ICTTV.online;
Aflevering 7.1 - Werkplek van de Toekomst

VTM heeft meegewerkt aan deze uitzending. Erwin den Braber, Business Consultant ICT, en Raymond Baten, Accountmanager, gaan in gesprek met ICTTV.online over onze visie en mogelijkheden met betrekking tot de moderne werkplek.

Bekijk hieronder de VTM bijdrage aan de Werkplek 2020 uitzending op ICTTV.online;

VTM ICTTVonline - Werkplek 2020

 

Whitepaper Modern Workplace

De Modern Workplace, gebaseerd op Microsoft 365, is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. Medewerkers hebben de vrijheid om te werken hoe en waar ze dat willen. In onze whitepaper kom je alles te weten over de Modern Workplace en wat er mogelijk is voor jouw bedrijf.

Bekijk whitepaper

 

Volgende

ICT trends en ontwikkelingen 2020
ICT-trends en ontwikkelingen voor 2020