Wat is er nieuw in het Microsoft Power Platform

Binnen de VTM moderne werkplek zit naast VTM Grip en Microsoft 365, ook het Microsoft Power Platform bestaande uit een aantal krachtige Power Tools. Het Microsoft Power Platform is een verzameling van veelzijdige oplossingen zoals Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agent.

Eind januari zijn de plannen voor 2022 voor het Microsoft Power Platform en Microsoft Dynamics 365 gepubliceerd, een compilatie van nieuwe mogelijkheden die naar verwachting tussen april 2022 en september 2022 worden uitgebracht. Deze eerste releasegolf van het jaar biedt honderden nieuwe functies en verbeteringen, waarvan we er hier één willen uitlichten; Power Apps for Power Tools

Nieuwe functies voor Power Apps

Deze tool blijft zich richten op het in staat stellen van ontwikkelaars van alle vaardigheidsniveaus om enterprise-class apps te bouwen die zijn doordrenkt met intelligentie en samenwerkingsmogelijkheden.

Makers kunnen samenwerken aan dezelfde app om tegelijkertijd te werken en wijzigingen samen te voegen om de ontwikkeling te versnellen en samenwerking te volgen. Makers en ontwikkelaars van alle vaardigheidsniveaus zullen productiever zijn met dataverse, gebruikmakend van intelligentie om ontwikkeling te ondersteunen met natuurlijke taal naar code, mogelijk gemaakt door geavanceerde AI-modellen zoals GPT-3 en PROSE.

Het belangrijkste is dat Microsoft de belangrijke updates opneemt om ervoor te zorgen dat organisaties sneller en veiliger dan ooit vlaggenschip-apps voor het hele bedrijf kunnen leveren. Deze omvatten het toestaan ​​van het inpakken van apps op Android en iOS en verbeteringen aan ALM en governance-mogelijkheden om veilige en schaalbare implementaties te garanderen.

Overige Power Platform Tools

De overige Power Tools binnen het Microsoft Power Platform zijn;

  • Power BI
  • PowerApps-portals
  • Power Automate
  • Power Virtual Agents
  • AI Builder

Voor een volledige lijst met nieuwe mogelijkheden, bekijk de Dynamics 365 en Microsoft Power Platform 2022 release wave 1-plannen op de website van Microsoft.

Volgende

statusdashboard 600x388
VTM gaat push-meldingen versturen vanuit het Statusdashboard bij stori...

Benieuwd naar de automatisering mogelijkheden voor jouw organisatie?

Vul onderstaande contactformulier in en wij onze Business Optimalisatie specialisten nemen contact met je op. 

* verplichte velden