VTM zorgt voor de juiste verwerking van oude apparaten

We hebben allemaal wel eens te maken met oude toestellen, oude smartphones, desktops, tablets, etcetera. Deze kun je vanaf nu ook kwijt aan/bij VTM. Hiervoor werken wij samen met onze klant A&M Recycling uit Rotterdam. We leveren dus niet alleen nieuwe hardware, maar verzorgen ook de afvoer van jouw oude apparaten. Milieuvriendelijk en verantwoord.

A&M Recycling E-wasteA&M Recycling is gespecialiseerd in het verwerken van onder andere schroot en oud ijzer, maar heeft ook een speciale straat voor de verwerking van oude telefonie en IT-apparaten; E Waste. Hier verzorgen zij de vertrouwelijke vernietiging van data en elektronische apparatuur. Ook hergebruik behoort tot de mogelijkheden die zij, in overleg, kunnen aanbieden.

Bij aankoop van nieuwe apparaten kun je voortaan jouw oude apparaten meegeven aan VTM. Ook kunnen oude apparaten ingeleverd worden bij ons op kantoor. Samen met A&M Recycling zorgen wij voor een veilige en verantwoorde vernietiging van data en/of hergebruik of recycling van de apparaten. Uiteraard binnen de wettelijke eisen die gesteld worden op basis van data, privacy en milieu wet- en regelgeving.

Bij VTM staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda. Wij zijn van mening dat wij als bedrijf naast onze commerciële activiteiten ook onze verantwoordelijkheid moeten tonen op maatschappelijk gebied. Daarom zijn wij partner van diverse maatschappelijke initiatieven en richten we ons met deze nieuwe samenwerking ook op recycling en milieuvriendelijke verwerking van elektronische apparatuur.

Gooi jouw oude elektrische apparaten dus niet bij het restafval, maar geef deze mee aan onze accountmanager of engineer. Of lever ze in bij de balie.