VTM gaat push-meldingen versturen vanuit het Statusdashboard bij storingen

Via ons Statusdashboard is jouw organisatie altijd op de hoogte van gepland onderhoud en actuele storingen gericht op de diensten die je bij VTM afneemt. Binnenkort kan VTM in het geval hiervan vanuit het Statusdashboard een push-melding (incident notification) naar jouw beheerder sturen.

De push-melding zal binnenkomen in je mailbox. Hierdoor willen we het jouw organisatie nog makkelijker maken en weet je direct waarom de afgenomen dienst niet werkt en hoef je niet eerst naar ons Statusdashboard te zoeken.

Na de storingsmelding houden wij je middels dezelfde berichten via de mail op de hoogte gedurende de storing. Hierin kun je denken aan welke acties er worden uitgezet om de storing op te lossen en wat de te verwachte oplostijd is.

Storingen

Het is ons doel om jouw organisatie proactief te informeren over een storing, zelfs voordat je de storing in de gaten hebt. In ons Statusdashboard kun je lezen om wat voor storing het gaat, wie hierbij allemaal betrokken zijn en een indicatie over de duur van de storing.  

Contact

Voor vragen over ons Statusdashboard kan er altijd contact met ons opgenomen worden via: 0174 527 320  of door een e-mail te sturen naar: info@vtmgroep.nl

Volgende

ICT security VTM
Actuele Cybersecurity gevaren voor jouw organisatie