VTM ontwikkelt unieke AVG leer-app

In samenwerking met Knowitall+ heeft VTM een unieke leer-app ontwikkelt omtrent bewustwording van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De leer-app is onderdeel van een opleidingstraject voor organisaties om bewustwording van de nieuwe privacywet te bevorderen.

Per 25 mei 2018 is in Nederland de Algemene verordening gegevensbescherming van toepassing. Alle organisaties die actief zijn binnen de EU moeten zich aan deze nieuwe privacywet houden.

Opleidingstraject

Ons AVG opleidingstraject maakt uw medewerkers bewust van de spelregels en de inhoud van de wet. Uw medewerkers ontwikkelen zichzelf op een leuke, uitdagende manier en tegelijk leert uw organisatie bewust om te gaan met privacy gevoelige informatie en situaties waarbij privacy van klanten, medewerkers of leveranciers mogelijk in het geding is.

Leuk en uitdagend leren

Kennis opdoen is belangrijk voor uw medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Maar hoe zorgt u dat uw medewerkers hier ook actief mee aan de slag gaan? Hier bewijst de leer-app zijn toegevoegde waarde.

De leer-app is gebaseerd op de Knowingo+ oplossing. De basis hiervan is een continu leerproces, in plaats van het incidenteel bijspijkeren van kennis tijdens eenzijdige opleiding- en trainingsmomenten. Uit onderzoek blijkt dat te veel lesstof in één keer niet werkt, maar korte, krachtige leersessies juist wel. Met vooral veel herhaling! Dat is precies de kracht van leren met de Knowingo-app.

Game

De leer-app is opgebouwd als game. Je speelt het als een quiz app. Het game karakter houdt deelnemers gemotiveerd en blijft de uitdaging voeden om kennis bij te spijkeren.

Dankzij zelflerende kunstmatige intelligentie op de achtergrond krijgt iedere deelnemer precies de vragen voorgeschoteld die nodig zijn om de lesstof onder de knie te krijgen. Speciaal voor elke deelnemer geselecteerd om het leerproces spelenderwijs te stimuleren.

Resultaat: een uitdagende leerervaring met een optimaal rendement.

Bekijk hier meer informatie over ons AVG opleidingstraject en onze AVG leer-app.