VTM loop wordt Ruitenburg Run Maasdijk

De afgelopen 7 jaar is VTM uit Maasdijk trotse hoofdsponsor en naamgever geweest van het gezelligste hardloopspektakel in de regio Westland; de VTM Loop. Vanaf dit jaar wordt de VTM Loop omgedoopt in Ruitenburg Run Maasdijk.

Eerder deze maand droeg Hans Olsthoorn het stokje over aan Ab Rood van accountantskantoor Ruitenburg. Op 15 januari tekenden de heer Rood en Rinus Huis, voorzitter van het hardloopspektakel Maasdijk, de nieuwe hoofdsponsorovereenkomst.

Teamwork in Maasdijk

Ook DAEL en Beekenkamp Group hebben zich opnieuw voor een aantal jaar verbonden aan de sportieve rondgang door Maasdijk. DAEL was het bekende gezicht bij het wandelen en verruilt nu het sponsorschap met de beschikbaar gekomen 5 kilometer. Beekenkamp Group blijft de kweekvijver voeden en heeft zich voor langere tijd verbonden aan de Beekenkamp Kids Run.

Ruitenburg adviseurs & accountants

Kester & Partners heeft vele jaren de 5 kilometer in Maasdijk gesponsord. Na de fusie met Ruitenburg adviseurs & accountants is dit sponsorschap overgenomen. Naast de Ruitenburg Run Maasdijk sponsort het accountantskantoor in de regio ook de talentenpool van Olympus (de Ruitenburg Runners), Ruitenburg Halve Westland en Ruitenburg Halve Maassluis.

Professionele uitstraling

“De organisatie van het hardloopevent in Maasdijk heeft de loop een professionele uitstraling weten te geven. VTM is trots dat wij hier de afgelopen jaren onderdeel van zijn geweest. Uiteraard wensen wij zowel de organisatie als de nieuwe en bestaande sponsors veel sportieve successen toe,” aldus Hans Olsthoorn, directeur van VTM.


VTM loop wordt Ruitenburg Run Maasdijk

Hans Olsthoorn, VTM, draagt het stokje over aan Ab Rood van accountantskantoor Ruitenburg


De eerste Ruitenburg Run Maasdijk vindt plaats op zaterdag 21 juli 2018.