VTM IoT platform - demo

Een IoT toepassing kan niet zonder een platform, waarin de data samenkomt. Hierdoor worden er analyses gemaakt, inzichten verkregen en parameters ingericht. Bekijk nu een demo van ons VTM IoT platform.

Cloud-Based - IoT Monitoring

Het VTM IoT platform is een cloud gebaseerd platform, uitstekend geschikt voor data management, analyses, monitoring en het verkrijgen van inzichten. Het geeft real-time informatie, welke gebruikt kan worden om gewogen bedrijfsbeslissingen te nemen.

Ons platform helpt bij het verkrijgen van inzicht, uit data van jouw IoT-sensoren. Het IoT platform is ook beschikbaar als app voor op de telefoon. De inloggegevens van het platform zijn:

Gebruikersnaam: iotdashboard@vtmgroep.nl

Wachtwoord: VTMdemo123!

Klik hier voor demo accountIndoor climate

Eén van de toepassingen voor IoT is smart buildings. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de binnenklimaat. Dit is ook waarvan het demo account een voorbeeld geeft. Het laat data zien van verschillende sensoren binnen ons eigen kantoor.

Vele mogelijke IoT toepassingen

Optimaliseren van het binnenklimaat is slechts één voorbeeld van de mogelijkheden. Elke IoT oplossing bestaat uit 3 essentiële onderdelen; de sensoren, de connectiviteit en dus het dashboard, om de data inzichtelijk te maken. De afgelopen jaren is de diversiteit aan IoT sensoren enorm toegenomen; (bijna) alles is te meten! Dit maakt vele verschillende IoT toepassingen denkbaar.

 

 
Deel dit artikel via:
 

Whitepaper - Internet of Things is here to stay

Met data meer inzicht verkrijgen in je bedrijfsprocessen?

Lees meer hierover in de whitepaper Internet of Things is here to stay.

Download whitepaper

Volgende

teeltoptimalisatie
Van sensor tot teeltoptimalisatie

Wil jij 2 weken lang kosteloos onze CO2-meter testen in combinatie met een IoT-platform? 

Vul onderstaande contactformulier in en onze IoT-specialisten nemen contact met je op. 

* verplichte velden