VTM IoT platform - demo

Een IoT toepassing kan niet zonder een platform, waarin de data samenkomt. In het platform wordt IoT data samengebracht, kunnen vervolgens analyses gemaakt worden, inzichten verkregen en parameters ingericht worden. Bekijk nu een demo van ons VTM IoT platform.

Cloud-Based - IoT Monitoring

Het VTM IoT platform is een cloud gebaseerd platform, uitstekend geschikt voor data management, analyses, monitoring en het verkrijgen van inzichten. Het geeft actuele, real-time informatie welke gebruikt kan worden om gewogen bedrijfsbeslissingen te nemen.

Het platform helpt met betekenisvolle resultaten uit data van jouw IoT sensoren. Het VTM IoT platform is ook beschikbaar als app voor op de telefoon.

Klik hier voor demo accountIndoor climate

Eén van de toepassingen voor IoT is smart buildings. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van binnenklimaat. Dit is ook waarvan het demo account een voorbeeld geeft. Het laat data zien van verschillende sensoren binnen ons eigen kantoor.

Vele mogelijke IoT toepassingen

Optimaliseren van binnenklimaat is slechts één voorbeeld van de mogelijkheden. Elke IoT oplossing bestaat uit 3 essentiële onderdelen; de sensoren, de connectiviteit en dus het dashboard om de data inzichtelijk te maken. De afgelopen jaren is de diversiteit aan IoT sensoren enorm toegenomen; (bijna) alles is te meten! Dit maakt vele verschillende IoT toepassingen denkbaar.

Wij kijken en denken graag met jou mee voor welke bedrijfsprocessen Internet of Things van toegevoegde waarde kan zijn binnen jouw organisatie. Kijk op vtmgroep.nl/iot of neem contact op met één van onze IoT business consultants.

 

 
Deel dit artikel via:
 

Whitepaper - Internet of Things is here to stay

Met data meer inzicht verkrijgen in je bedrijfsprocessen?

Lees meer hierover in de whitepaper Internet of Things is here to stay.

Download whitepaper

Volgende

teeltoptimalisatie
Van sensor tot teeltoptimalisatie