VTM Grip als basis voor succesvol ondernemen

Onze werkomgeving is dynamischer geworden. Medewerkers verrichten hun taken op vaste computers, maar ook op een laptop, tablet of smartphone. En allang niet meer uitsluitend tussen 9.00 en 17.00 uur. Ze willen hun zakelijke e-mail kunnen checken wanneer het hun uitkomt, op locatie bij hun bestanden kunnen en thuis verder kunnen werken aan een project. Met VTM Grip kunnen medewerkers optimaal en veilig werken.

Data reist mee

De meeste mensen hebben inmiddels twee of meer devices waar op gewerkt kan worden. Dit levert meer flexibiliteit en snelheid op en medewerkers zijn productiever en werken efficiënter. Maar er schuilt ook een gevaar in: data blijft niet meer op één plek. Zakelijke informatie en bedrijfsgegevens verlaten de ICT-omgeving van je bedrijf via apps, e-mail en de verschillende devices. Projectgegevens, financiële informatie, procesinformatie: belangrijke informatie waarvan je niet wilt dat het op straat komt te liggen. Hoe ga je hier als ondernemer veilig mee om?

Complete controle

U wilt als ondernemer altijd de controle houden over de informatie van uw organisatie, maar ook de mobiliteit van medewerkers faciliteren. Dit vereist een partner waarop u kunt bouwen en vertrouwen. Met VTM Grip heeft u complete controle over uw ICT omgeving. Qua beheer, onderhoud en continuïteit.

Met VTM Grip kunnen medewerkers optimaal en veilig werken. Pro-actief beheer zorgt voor verbetering van de stabiliteit en continuïteit van uw gehele ICT omgeving. Verstoringen worden tot een minimum beperkt en onmerkbaar voor de gebruikers worden werkplekken en systemen altijd voorzien van de laatste updates. Servers, werkplekken en devices worden 24 uur per dag, 7 dagen per week continu bewaakt.

Core Business

ICT is de drijvende kracht achter uw organisatie, maar hoort vaak niet tot uw kernactiviteiten. Voor veel organisaties leiden zorgen over de ICT-omgeving tot een behoorlijke extra inspanning. Met VTM Grip zijn die zorgen niet nodig. U verplaatst de verantwoordelijkheid ten aanzien van continuïteit, onderhoud en beheer naar de VTM Groep. Deze werkzaamheden zijn voor ons ‘Core Business’.

Meer weten over VTM Grip?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Wij vertellen u er graag meer over.

Of klik hier voor meer informatie over VTM Grip