Telfort Zakelijk wordt KPN

KPN gaat stoppen met de merknamen Yes Telecom, XS4ALL en Telfort Zakelijk en deze merken samenvoegen tot één merknaam. KPN breidt hiermee de huidige dienstverlening uit met de beste elementen van deze afzonderlijke merken. Dit is onderdeel van de nieuwe strategie, waarbij KPN zich presenteert als één complete partij voor de zakelijke markt.

Wat betekent dit voor u als Telfort Zakelijk klant?

Ook de merknaam Telfort Zakelijk verdwijnt in 2020 van de markt. Telfort zal volledig opgaan in KPN. Dit betekent natuurlijk niet dat Telfort Zakelijk klanten opeens niet meer bereikbaar zijn. Sterker nog, de krachten van deze twee sterke spelers in de telecommarkt worden gebundeld, zodat u optimaal bereikbaar blijft via hetzelfde betrouwbare landelijke netwerk van KPN.

KPN komt met nieuwe proposities, waarmee KPN de volledige zakelijke markt zal blijven bedienen, met zowel voordelige abonnementen als premium diensten.

U blijft profiteren van de voordelen

Voor nu is er geen enkele reden om u zorgen te maken. Uw dienstverlening is en blijft ongewijzigd in goede handen bij VTM. Contracten lopen gewoon door en Telfort klanten blijven profiteren van de Telfort voordelen zoals u dat gewend bent.

Uiteraard houden wij u gedurende het jaar op de hoogte van veranderingen die van invloed zijn op uw situatie. Uw accountmanager zal de veranderingen persoonlijk met u doorspreken. Heeft u echter zelf al vragen, dan kunt u natuurlijk altijd zelf contact opnemen met uw accountmanager. Wij helpen u graag!