Hosted Telefonie voor het MKB

Optimaal bereikbaar zijn tegen een vaste lage prijs per maand. Zonder te investeren in een dure, nieuwe telefooncentrale. Dat is Telfort Hosted Telefonie, de complete oplossing voor het MKB waar mobiele en vaste telefonie, internet en aanvullende modules volledig zijn geïntegreerd.

Met Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk kunt u internetten en bellen via één verbinding. Een flexibele oplossing waarmee u optimaal bereikbaar bent en alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Via uw maandelijkse rekening krijgt u een helder inzicht in uw vaste lage maandkosten.

Telefooncentrale in de cloud

Telfort Zakelijk Hosted Telefonie is een telefooncentrale in de cloud. Uw telefooncentrale op locatie wordt vervangen voor een online telefooncentrale. Daarmee is uw centrale altijd up-to-date, eenvoudig aanpasbaar aan uw wensen en direct schaalbaar aan het aantal medewerkers binnen uw organisatie. Veranderen uw wensen, dan verandert uw centrale met u mee. Zo betaalt u altijd alleen voor wat u nodig heeft.

Toppartner 2016 Telfort ZakelijkTelfort Hosted Telefonie voor u?

Stap eenvoudig over naar een toekomstvaste oplossing voor uw telefonie. VTM Groep is Toppartner Telfort Zakelijk en helpt u graag. Stuur een mail met uw gegevens en wij nemen contact met u op voor een advies.

Of kijk voor de voordelen en meer informatie over Telfort Hosted Telefonie op:
Telefonie, internet en aanvullende modules volledig geïntegreerd