Studiekring kiest voor meerjarige samenwerking met VTM Groep

Studiekring is marktleider in Nederland op het gebied van huiswerkbegeleiding, bijles en training voor leerlingen. Voor de telefonie-omgeving heeft Studiekring gekozen voor de VTM Groep als leverancier van Telfort Zakelijk. “Optimale bereikbaarheid is voor ons enorm belangrijk. Om bestaande klanten beter te bedienen en om sneller te kunnen schakelen met nieuwe klanten”, aldus Jan Beunder, financieel directeur van Studiekring.

Lokale binding

Studiekring, opgericht in 2000, telt meer dan 100 vestigingen en begeleidt jaarlijks ruim 10.000 leerlingen door heel Nederland. “Lokaal contact vanuit onze vestigingen is een belangrijke vereiste voor onze telefonie-omgeving. Een lokaal nummer zorgt voor lokale binding”, aldus Jan Beunder. “Wij hebben geen standaard openingstijden en vinden het belangrijk dat onze vestigingsmanagers altijd bereikbaar zijn voor ouders en leerlingen.” 

Programma van eisen

Het gebruik van lokale telefoonnummers en een betere bereikbaarheid van medewerkers waren twee belangrijke vereisten voor Studiekring in hun zoektocht naar een telecompartner voor de komende jaren. Andere vereisten waren een centraal 088- servicenummer, de mogelijkheid om uit te kunnen bellen met mobiel, lokaal of centraal telefoonnummer en één vaste aansluiting per locatie.

Jan Beunder: “Met een vooropgesteld programma van eisen hebben wij vijf partijen uitgenodigd voor een gesprek. Wij zijn op zoek gegaan naar een partij die de best passende oplossing voor onze organisatie had en invulling kon geven aan onze wensen en behoeften, nog onafhankelijk van de provider”

Telfort Zakelijk

VTM Groep was één van deze partijen. Zij kwamen met Telfort Zakelijk als goede oplossing voor het telefonievraagstuk van Studiekring. Telfort Zakelijk past goed bij het wensenpakket van Studiekring en hiermee maken zij gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.

“Onze ervaring en samenwerking met de VTM Groep was vanaf het eerste moment positief. Wij konden snel schakelen en heldere afspraken maken”, aldus Jan Beunder. “De VTM Groep heeft ons programma van eisen goed begrepen. En kwamen met Telfort Zakelijk tot een goede oplossing voor ons telefonievraagstuk. Kwaliteit, betrouwbaarheid, maar ook de prijs is meegenomen in onze keuze. De pro-actieve houding van de VTM Groep en de mogelijkheden die Telfort Zakelijk biedt, hebben voor ons de doorslag gegeven om voor VTM en Telfort te kiezen.”

Trots

Rene Broxterman, senior accountmanager bij VTM Groep: “Studiekring had goed nagedacht over hun programma van eisen. Ons doel is adviserend meedenken met de klant en uiteindelijk de oplossing te bieden die past bij de behoefte van de klant. Wij zijn er trots op dat Studiekring heeft gekozen voor de VTM Groep en met ons een meerjarige samenwerking aangaat voor hun telefonie-omgeving.”

“De VTM Groep biedt zakelijke telecom oplossingen die volledig zijn aangepast aan de wensen van de moderne organisatie. Wij bieden het beste netwerk van Nederland in combinatie met lokale aanwezigheid en expertise. VTM en Telfort zijn daarmee de perfecte combinatie voor de zakelijke markt.”

Foto rechtsboven: Op de foto wordt het contract ondertekend door Jan Beunder (links), financieel directeur Studiekring en René Broxterman (rechts), senior accountmanager VTM Groep.

»»  Klik hier voor meer klantcases en reviews

 

Telfort Zakelijk; complete oplossingen voor het MKBVTM Groep is Toppartner Telfort Zakelijk

Telfort Zakelijk biedt veel voordelen voor u als ondernemer. Stap eenvoudig over naar een toekomstvaste oplossing voor uw telefonie. VTM Groep helpt u graag verder.


Meer informatie over Telfort Zakelijk