Spectaculaire actie Zakelijk Glasvezel

Hogere snelheden, gratis managed router en géén aansluitkosten

Wanneer u nu overstapt naar zakelijk glas, dan profiteert u van een zeer aantrekkelijk aanbod. Hogere snelheden tegen laag tarief, met gratis managed router. En nieuwe klanten betalen ook nog eens géén aansluitkosten. Heeft u al een zakelijk glasvezel aansluiting? Dan is er een aantrekkelijk verleng aanbod.

Zakelijke glasvezeldiensten van KPN bieden een capaciteit tot 1 Gbit/s. Zakelijk Glas is leverbaar met internetsnelheden tot 100 Mbit/s. Het Zakelijk Internet aanbod is nu extra aantrekkelijk: 50MB voor € 65,- per maand en 100MB voor € 99,- per maand bij 3-jarige contracten.

Behalve zeer snel is het netwerk ook uiterst betrouwbaar, met een beschikbaarheid van 99,9%. De mogelijkheden zijn eindeloos. De lijnen zijn te combineren met een zakelijk internet aanbod of een VPN netwerk om efficiënt werken tussen vestigingen te faciliteren.

Actievoorwaarden

Het actie-aanbod is geldig voor nieuwe glasvezel aansluitingen voor KPN Zakelijk Glas Bedrijventerreinen en KPN ÉÉN MKB met zakelijk glas in gebieden tegen O-tarief. Het verlengaanbod geldt voor Zakelijk Glas Bedrijventerrein. De actie loopt tot 31 augustus 2016, dus wees er snel bij.

Weten of u gebruik kunt maken van dit aanbod zakelijk glasvezel?

De aanbieding is alleen geldig in bepaalde gebieden. Ook voor bestaande klanten kan de actie interessant zijn. Neem voor de mogelijkheden en actievoorwaarden contact op via glasvezel@vtmgroep.nl.

Zakelijk glasvezel voor uw bedrijf?

Is bovenstaande aanbieding niet op uw bedrijf van toepassing, maar wilt u wel weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Stuur een e-mail met uw gegevens en ontvang vrijblijvend een offerte.