Samsung presenteert de Galaxy A7 (2018)

Recent heeft Samsung de Galaxy A7 gepresenteerd, Samsung’s eerste smartphone met metalen design en een triple camera module achterop. De Galaxy A7 is vanaf medio oktober verkrijgbaar.

Beeldscherm

De Samsung Galaxy A7 is de grootste smartphone in de Galaxy A-lijn van Samsung. De A7 heeft een 5,5 inch sAMOLED-scherm met Full-HD+ resolutie. Met een dikte van slechts 6,3 millimeter is het de dunste Samsung-smartphone ooit.

Triple camera

De meest in het oog springende feature van de A7 is de triple-camera module achterop. Deze triple-camera is opgebouwd uit een reguliere 24-megapixelcamera, een 8-megapixelcamera met 120-graden groothoeklens en een 5-megapixelcamera die wordt gebruikt voor dieptemetingen. Aan de voorzijde is het toestel uitgerust met een 24-megapixel frontcamera.

Het toestel is voorzien van een vingerafdruksensor en wordt geleverd met Android 8. Enigszins curieus dat Samsung de A7 nu uitbrengt met Android 8.0 daar andere Galaxy telefoons momenteel direct Android 8.1 meekrijgen. Al is er functioneel gezien geen echt verschil tussen beide versies.

De Galaxy A7 bereikt hoge snelheden dankzij twee afzonderlijke Dual Core processors. Met 4G ondersteuning, 2 GB werkgeheugen en 16 GB (uitbreidbaar tot 64 GB) aan interne opslagcapaciteit.

Prijzen en beschikbaarheid

Het toestel zal medio oktober in de Benelux op de markt verschijnen voor een verkoopprijs van EUR 349 euro. De Galaxy A7 verschijnt in de kleuren zwart, blauw en goud.

U kunt het nieuwe model alvast reserveren via 0174 527 320 of info@vtmgroep.nl.