Professioneel mailen met e-mailhandtekeningen van Exclaimer

Wereldwijd is e-mail de meest gebruikte vorm van bedrijfscommunicatie. Een e-mailhandtekening is hierbij onmisbaar. Deze biedt belangrijke informatie van jouw bedrijf aan de ontvanger. Denk hierbij aan het e-mailadres, de website, je zakelijke nummer enzovoort. Deze e-mailhandtekening wordt bij veel bedrijven nog handmatig en per account aangemaakt.

Voorkom verschillen in jouw huisstijl

Doordat veel bedrijven hun digitale handtekeningen handmatig aanpassen, is de kans op fouten zeer groot. Daarnaast komt het ook vaak voor dat de sjablonen die aangeleverd worden om aan te passen, ook vaak dusdanig gewijzigd worden dat ze niet meer in lijn lopen met de huisstijl van jouw bedrijf. Denk aan verschillende lettertypes, de uitlijning die niet klopt of de verscheidenheid aan logo’s die gebruikt wordt. Daarbij is het handmatig aanpassen van een handtekening ook nog eens een tijdrovende klus.

Reclamebanners toevoegen aan je mail

Wil jij bepaalde diensten, services of producten actief aanbieden, dan kun je ook een reclamebanner toevoegen aan je e-mailhandtekening. Exclaimer werkt gebruiksvriendelijk en kan daarnaast gebruikt worden in combinatie met diverse e-mailclients, zowel binnen als buiten de Cloud. 

Voordelen van ontwerpen in Exclaimer

Wat zijn de voordelen als je het programma Exclaimer gebruikt voor het beheren en ontwerpen van je e-mail handtekeningen?

  • Exclaimer is de oplossing om e-mailhandtekeningen te ontwerpen en centraal te beheren voor jouw gehele bedrijf.
  • Elke mail krijgt een volledig dynamische en professionele e-mailhandtekening die op diverse apparaten te gebruiken is, inclusief smartphones en Macs.
  • E-mailhandtekeningen voor verschillende afdelingen en personen zijn eenvoudig aan te passen, ook voor beantwoorde of doorgestuurde e-mails.
  • Hierdoor zijn jouw huisstijl en merk beschermd. Tevens word de e-mailhandtekening consistent weergegeven onder iedere e-mail.

Zelf aan de slag met Exclaimer of uitbesteden?

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd naar de mogelijkheden van Exclaimer en wil je zelf aan de slag? Dan kan je zelf de handtekeningen ontwerpen via de online editor of je gebruikt een van de templates, die meegeleverd worden met het programma. Heb je liever dat VTM dit voor jou doet? Informeer dan naar de mogelijkheden, zodat jij ook snel en gemakkelijk een professionele handtekening onder je e-mail hebt staan.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze maandelijkse business update.