Overal zorgeloze wifi op de zaak

Een goede wifi-verbinding wordt door veel mensen tegenwoordig als ‘normaal’ ervaren. Voor bedrijven is het belangrijker dan ooit om digitaal in business te zijn en is uitstekende wifi een noodzakelijke voorwaarde voor een goede bedrijfsvoering. Toch hebben bedrijven dit niet altijd even goed op orde.

Bellen via wifi, apparaten van medewerkers en gasten welke verbonden moeten zijn, kortom overal – van werkplekken tot de kantine en van het magazijn tot de winkel– heb je als bedrijf snelle, stabiele en veilige wifi nodig.

Met Premium wifi van KPN zorg je voor uitstekende wifi, overal in en rond kantoor, in alle ruimtes, ook buiten. Het is een volledig beheerde wifi-totaaloplossing met high-end toegangspunten, een cloud-based online beheerportaal en geavanceerde beveiliging.


Inzicht en controle

Via draadloos verbonden toegangspunten verspreid over het hele terrein, is de wifiverbinding overal sterk. Je kunt gescheiden netwerken creëren, bijvoorbeeld voor medewerkers, gasten en zelfs voor slimme IoT apparatuur, en middels een eigen dashboard heb je volledig inzicht in en controle over die verschillende netwerken.

Het wifinetwerk wordt op afstand voor je beheerd, waardoor je 24/7 wordt ontzorgd bij het verbeteren van de netwerkperformance. De toegangspunten ontvangen automatisch de laatste firmware-updates, waardoor ze altijd veilig zijn en optimaal functioneren.


De voordelen van Premium Wifi

  • Door het hele kantoor een stabiel en snel wifi-netwerk door high-end toegangspunten;
  • Slimme verdeling van bandbreedte, zodat kritische bedrijfsprocessen altijd door kunnen gaan;
  • Meervoudige bescherming tegen cybercriminaliteit door de Meraki Firewall en de Wireless Intrusion Prevention System (WIPS);
  • Een duidelijk overzicht met een online beheerportal;
  • Mogelijkheid om verschillende netwerken in te richten en per netwerk kan bepaald worden wie toegang heeft of wat gebruikers op het netwerk kunnen doen.


Sitescan

Premium wifi is een managed dienst met een abonnement op hardware en software. Middels een sitescan op locatie wordt bepaald hoeveel wifitoegangspunten er nodig zijn. In elke ruimte komt een high-end wifitoegangspunt van Cisco Meraki. Ook voor buitenruimtes, vochtige of stoffige locaties, is een geschikt toegangspunt beschikbaar. Na installatie van de toegangspunten, wordt het wifinetwerk naar wens ingericht.


Veilig

Premium wifi bevat naast uitgebreide monitoring- en beheermogelijkheden, ook geavanceerde bescherming van jouw netwerk tegen cybercriminaliteit. De firewall van Cisco Meraki analyseert al het netwerkverkeer en je kunt zelf instellen welk verkeer wel en niet is toegestaan.

Het Wireless Intrusion Prevention System beschermt jouw draadloze netwerk optimaal tegen aanvallen van buitenaf, waarbij aanvallen real-time kunnen worden gemonitord. Om te voorkomen dat gasten schade kunnen aanrichten aan het bedrijfsnetwerk, richt je gemakkelijk een gastnetwerk in en bepaal je waar gasten toegang toe hebben op dit netwerk en hoeveel bandbreedte hiervoor gereserveerd wordt.


Vragen

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou organisatie? Kijk op vtmgroep.nl/kpn-een/premium-wifi of neem contact met ons op. Dat kan via jouw VTM accountmanager, of neem contact op via kpneen@vtmgroep.nl of 0174 52 73 20.

Tijdelijk 30% korting op Premium Wifi

Ter introductie en lancering van Premium Wifi is er een mooie actie; t/m 30 september 2021 Premium wifi met 30% korting!

   *  De korting geldt alleen voor nieuwe klanten.
   *  De korting wordt automatisch verwerkt op Premium Wifi facturen t/m september.

Neem voor de voorwaarden en mogelijkheden contact op met VTM.

 

Volgende

Ransomware oops your computer is locked
53% van Nederlandse organisaties slachtoffer van Ransomware