Onze eigen Grammy

Zondagavond 12 februari zijn de Grammy Awards uitgereikt. Adele was deze avond de grote winnaar met vijf Grammy's. Het bewijs van de door haar geleverde kwaliteit en de beste willen zijn in alles wat zij doet. De donderdagavond daarvoor hebben wij met de VTM Groep onze eigen Grammy Award gewonnen.

De Grammy Award in Telecom wel te verstaan. Tijdens de KPN Strongest Partner Challenge zijn wij uitgeroepen tot Business Partner van het Jaar. De grootste telecom provider van Nederland telt een business partner organisatie van 300 business partners. Daaruit verkozen worden tot Business Partner van het Jaar voelt dan toch als de Grammy Award in onze sector.

Een prijs met wereldwijd iets minder allure dan de officiële Grammy Awards, maar voor ons wel degelijk een prijs van belang. Een prijs die net als bij Adele ook in ons geval staat voor de kwaliteit die wij leveren. Een prijs waar we enorm trots op zijn!

De groei van de VTM Groep naar leverancier van Telecom én ICT organisatie is voor KPN een van de redenen om ons deze Award uit te reiken. Voor ons een extra stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg. Wij blijven met enorm veel energie werken aan onze organisatie. Waarbij onze klant altijd geldt als centraal uitgangspunt. Want een erkenning van KPN is heel mooi, maar zonder tevreden klanten hadden wij deze Grammy nooit kunnen winnen!

 

VTM Groep bekroond tot KPN Business Partner van het JaarKPN Business Partner van het Jaar

Donderdag 9 februari vond de KPN Strongest Partner Challenge plaats. Tijdens een sfeervolle avond onder leiding van Rick Nieman, is de VTM Groep bekroond tot KPN Business Partner van het Jaar.

Lees verder