Ontbijtsessie - Online werkplek voor het MKB

Woensdagochtend 12 april organiseert de VTM Groep een ontbijtsessie over online werkplekbeheer. Tijdens deze sessie komt u alles te weten over beheer en oplossingen en kunt u meteen uw vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk geniet u van een smakelijk ontbijt. Meld u vandaag nog aan.

Altijd en overal toegang

Met de Online Werkplek (ook wel Hosted Desktop of desktop as a service genoemd) hebben u en uw medewerkers altijd en overal toegang tot bedrijfsapplicaties, data en e-mail. Gebruiksvriendelijk en middels naadloze integratie met uw huidige automatisering. Uw Online Werkplek is onze Core business.

Online in de Cloud

Het gebruik van een Online Werkplek biedt voordelen op zowel gebruikers- als organisatieniveau. Software en applicaties worden aangeboden vanuit de Cloud als "pay as you go" model. U hoeft dit niet meer zelf aan te schaffen en u hoeft niet meer zelf alle updates en licenties bij te houden.

Voor medewerkers is uitsluitend een internetverbinding nodig, om waar dan ook gebruik te maken van de eigen, vertrouwde werkomgeving. Betrouwbaar, veilig en altijd op basis van de laatste versies van de applicaties en software.

Praktische Informatie

Locatie: VTM Groep, Honderdland 190, 2676 LT Maasdijk
Datum: Woensdag 12 april 2017
07:45 uur -  Ontvangst en inloop (een heerlijk ontbijt staat voor u klaar)
08:00 uur -  Introductie & opening
08:15 uur -  Presentatie Online Werkplek mogelijkheden en beheer
09:30 uur -  Mogelijkheid tot het stellen van vragen
09:50 uur -  Afsluiting

Inschrijven

Onze huidige online werkplek klanten zijn zeer enthousiast. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw organisatie en wilt u vrijblijvend de sessie bijwonen? Meld u aan middels het formulier onderaan deze pagina, of stuur een e-mail naar werkplek@vtmgroep.nl

Voor optimale interactie vindt de sessie plaats in kleine setting. Het aantal plekken is beperkt. Meld u daarom vandaag nog aan.

Graag zien we u woensdag 12 april a.s.