Ontbijtsessie KPN ÉÉN

Woensdag 1 november 2017 organiseren wij een ontbijtsessie over KPN ÉÉN. Tijdens deze ontbijtsessie komt u alles te weten over KPN ÉÉN en kunt u meteen uw vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk geniet u van een smakelijk ontbijt.

Als ondernemer wilt u bereikbaar zijn. En flexibel. Nu en in de toekomst. Dat kan met KPN ÉÉN. De zakelijke oplossing voor het MKB. Uw vaste en mobiele telefonie, internet en online software zijn geïntegreerd in één flexibele en schaalbare oplossing. Totaalcommunicatie op maat die eenvoudig mee verandert met de behoeften van uw organisatie. Meer informatie over KPN ÉÉN

KPN ÉÉN ook interessant voor u?

KPN ÉÉN is de complete totaaloplossing voor het MKB. Onze huidige gebruikers zijn zeer enthousiast. Bezoek onze ontbijtsessie en laat u deze ochtend informeren over de mogelijkheden van KPN ÉÉN voor uw organisatie. U kunt direct uw vragen stellen aan de aanwezige specialisten en tegelijk geniet u van een smakelijk ontbijt.

Praktische Informatie

Locatie: VTM Groep, Honderdland 190, 2676 LT Maasdijk
Datum: Woensdag 1 november 2017
07:45 uur -   Ontvangst en inloop (een heerlijk ontbijt staat voor u klaar)
08:00 uur -   Introductie & opening
08:15 uur -   Presentatie KPN ÉÉN
09:00 uur -   Mogelijkheid tot het stellen van vragen
09:30 uur -   Afsluiting

Inschrijven

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw organisatie en wilt u vrijblijvend de sessie bijwonen? Meld u aan middels het formulier onderaan deze pagina, of stuur een e-mail naar kpneen@vtmgroep.nl

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke ontbijtsessies in kleine setting. Het aantal plekken is daarom beperkt. Meld u vandaag nog aan.

Graag zien we u woensdag 1 november a.s.


Aanmelden ontbijtsessie KPN ÉÉN