Wat betekent de AVG voor uw organisatie?

Per 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Benieuwd hoe u tijdig kunt voldoen aan deze nieuwe wet- en regelgeving? Dit zetten wij graag voor u uiteen in een ontbijtsessie op donderdag 29 maart.

Per 25 mei 2018 is in de hele EU the General Data Protection Regulation (GDPR) van toepassing. Per die datum moeten alle bedrijven die actief zijn binnen de Europese Unie voldoen aan deze nieuwe privacywetgeving. In Nederland is dit de AVG - Algemene Verordening Gegevensbescherming.

AVG compliancy

Voor veel bedrijven is het voldoen aan de AVG een grote uitdaging. De AVG voorziet in uitbreiding van de privacyrechten van burgers en klanten en stelt eisen die in veel gevallen impact hebben op onderdelen en processen binnen uw organisatie. Zie ook Bent u klaar voor de AVG?

Met nog slechts enkele maanden te gaan is het essentieel om zo snel mogelijk compliant te worden met de AVG.

Spelregels en toepassingen

Om u op weg te helpen, organiseert VTM een ontbijtsessie, waarin wij samen met één van onze AVG experts de spelregels en toepassingen van de AVG voor u uiteen zetten. Laat u tijdens onze sessie informeren én u kunt meteen uw vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk geniet u van een smakelijk ontbijt.

Praktische Informatie

Locatie: VTM, Honderdland 190, 2676 LT Maasdijk
Datum: Donderdag 29 maart 2018
07:45 uur -   Ontvangst en inloop (een heerlijk ontbijt staat voor u klaar)
08:00 uur -   Introductie & opening
08:15 uur -   Presentatie
09:00 uur -   Mogelijkheid tot het stellen van vragen
09:30 uur -   Afsluiting


Inschrijven

U kunt inschrijven via onderstaand formulier.

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke ontbijtsessies in kleine setting. Het aantal plekken is daarom beperkt, dus meld u vandaag nog aan. Deelname is gratis.

Graag zien we u 29 maart!