Online werkplek: verbinden, samenwerken en bereikbaarheid

Technologie verandert ons dagelijks leven. Zowel privé als zakelijk. Toename van mobiele apparaten, in combinatie met snelle, goedkopere en betrouwbare internet verbindingen maakt dat we steeds meer online zijn. Hierdoor staan we nauwer met elkaar in verbinding, zijn medewerkers beter bereikbaar en kan er optimaal worden samengewerkt.

Werken in de cloud, altijd en overal bereikbaar en altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens en eigen applicaties. Terwijl bedrijven de voordelen van mobiele werknemers steeds meer gaan inzien, is het daadwerkelijk mogelijk maken soms nog lastig. Dit wordt de komende jaren één van de grootste uitdagingen voor veel bedrijven.

Juiste inzet van ICT

Steeds meer elementen van de ‘traditionele’ werkplek komen te vervallen. Juiste inzet van ICT biedt uitgelezen mogelijkheden voor meer bereikbaarheid, meer efficiëntie en betere onderlinge samenwerking. Digitale innovaties maken duidelijk hoe onze manier van werken veranderd ten gunste van zowel werknemers als uiteindelijk ook van de eindklant.

Optimale ondersteuning

Nu digitale innovaties gewoongoed beginnen te worden zijn bedrijven steeds meer uitgedaagd om medewerkers te betrekken en te faciliteren. Ondernemers en ICT-managers zullen zich moeten richten op een sociale, mobiele en data-gedreven werkomgeving, optimaal ondersteunend aan veranderende zakelijke behoeften.

VTM Groep adviseert en ondersteunt bij deze werkplek en IT-transformatie binnen uw organisatie. Neem voor de mogelijkheden voor uw organisatie contact op of kijk voor meer informatie op online werkplek.