Nieuwe versie Telfort BelAssistent

Er is een nieuwe versie (2.2.0) van de Android en iOS BelAssistent. In het geval van iOS betreft het een update, in het geval van Android betreft het een volledig nieuwe versie. Woensdag 8 augustus staat de nieuwe versie in de stores.

iOS-versie

iOS gebruikers draaien al op de nieuwe “core”. Opnieuw inloggen is niet nodig. Alle huidige instellingen blijven behouden.

Android versie – opnieuw inloggen

Omdat de "core" van de app volledig is vernieuwd, moeten alle Android-gebruikers éénmalig opnieuw inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Alle huidige instellingen blijven wel behouden.

Wanneer gebruikers hun gebruikersnaam en wachtwoord zelf al/nog weten, dan kan daarmee direct ingelogd worden. Weet men zijn of haar gebruikersnaam of wachtwoord niet, dan kunnen gebruikers zelfstandig via de ‘wachtwoord vergeten’ functie in de app een nieuw wachtwoord aanvragen. Het nieuwe wachtwoord ontvangt u via het mailadres dat bij uw profiel staat in de beheerportal.

Nieuwe functionaliteiten BelAssistent versie 2.2.0

 • 'Het Hoofdscherm', 'Recent', 'Contacten' en 'Gespreksbediening' zijn voortaan direct toegankelijk. Wanneer u op 'Instellingen' klikt, dient u in te loggen.
 • Opstarten vanuit de achtergrond is sneller geworden.
 • Een VastMobiel Integratie gebruiker kan kiezen op welk toestel een gesprek naar het vaste of mobiele nummer wordt afgeleverd.
 • Mogelijkheid om per doorschakeloptie (Bezet, Geen antwoord en Niet bereikbaar) een apart telefoonnummer in te stellen.
 • Bij telefoonnummer velden (o.a. bij doorschakelen) kan een nummer uit de contacten lijst worden gekozen.
 • Diverse kleine aanpassingen en bugfixes.

Aandachtspunten

Er zijn twee functionaliteiten die niet in de nieuwe app zitten:

 • Do Not Disturb (DND)
  Het is in de app mogelijk om een gebruiker in ‘DND’ modus te zetten (‘Doorschakelen alle gesprekken’ > ‘Afwijzen’. De ‘precense’ van de gebruiker wordt echter niet aangepast (o.a in InVerbinding, Receptionist- en DesktopIntegratie software). In de volgende release moet deze functionaliteit wel beschikbaar zijn.
 • Keuze tussen vaste bedrijfs- en doorkiesnummer
  De keuze tussen het vaste bedrijfs- en doorkiesnummer is in de nieuwe app niet beschikbaar. BroadSoft heeft aangegeven dat deze functionaliteit in de nabije toekomst ook niet ontwikkeld gaat worden.

 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze maandelijkse business update.