Met VTM naar The Digital Dutch

Hét event voor zakelijk Nederland

The Digital Dutch laat ons van elkaar leren. Het biedt jou dé kans om te zien hoe andere organisaties de uitdagingen aanpakken, waar ook jouw organisatie mee te maken heeft. Ontdek dit en meer op donderdag 23 april, tijdens hét event voor ondernemend Nederland.

Als partner van KPN is VTM uiteraard aanwezig bij dit inspirerende event. En jij kunt mee! Neem contact op met jouw VTM accountmanager voor de mogelijkheden of via info@vtmgroep.nl.

Laat je inspireren

Al ruim 1.300 personen hebben zich aangemeld voor dit event. Join the network, en leer van elkaar. Kom er achter hoe anderen bepaalde uitdagingen zijn aangegaan en wat het hen heeft opgeleverd.

Ga mee en laat je inspireren door verschillende sprekers over digitale kansen, innovatie en ontdek welke concrete kansen er zijn voor jouw bedrijf.

Mis het niet!

Zorg dat je er bij bent, meld je vandaag nog aan. Neem contact op met jouw VTM accountmanager of stuur een mail naar info@vtmgroep.nl.

 

Interactieve beleving

The Digital Dutch is geen standaard event over de mogelijkheden van ICT, maar een interactieve beleving met een gevarieerd programma. Ontmoet de top van ondernemend Nederland en leer van elkaar. Meer informatie over het programma en onderwerpen vind je op op TDD2020.

Bekijk de after movie van The Digital Dutch 2019

 

Volgende

VTM klantvideo Taxture Audit thumb audit
Klantverhaal Taxture Audit - Ontzorging op IT