Met VTM naar The Digital Dutch

Donderdag 11 april vindt de 4de editie plaats van The Digital Dutch, in de Jaarbeurs Utrecht. Wat kan digitaliseren betekenen voor u als ondernemer? Wat is vandaag al mogelijk, en hoe helpt digitaliseren uw bedrijf succesvoller te worden? Ontdek dit en meer tijdens The Digital Dutch; hét ICT evenement voor ondernemend Nederland.

Als ICT en Telecom partner van KPN is VTM aanwezig bij dit inspirerende event. En u kunt mee! Neem contact op met VTM via info@vtmgroep.nl of met uw eigen VTM accountmanager voor de mogelijkheden.

Laat u inspireren

Wilt u weten wat digitaliseren kan betekenen voor u als ondernemer? En wilt u meer weten over wat vandaag al mogelijk is en hoe digitaliseren uw bedrijf helpt om succesvoller te worden? Ontdek het op hét event voor ondernemend Nederland.

Laat u inspireren door verschillende sprekers over digitale kansen, innovatie en leiderschap en ontdek welke concrete kansen er zijn voor uw bedrijf.

Bekijk de after movie van The Digital Dutch 2018


Het grootste event van zakelijk Nederland

The Digital Dutch is geen standaard event over de mogelijkheden van ICT, maar een interactieve beleving met een gevarieerd programma. Ontmoet de top van ondernemend Nederland en leer van elkaar in de verdiepingssessies. Meer informatie over het programma en onderwerpen vindt u op TDD19.

Mis het niet!

Zorg dat u er bij bent. Neem contact op via info@vtmgroep.nl of met uw VTM accountmanager voor de mogelijkheden om hier aan deel te nemen.

 

Vorige

Zakelijk Glasvezel voor MKB bij VTM Groep
Zakelijk internet, eenvoudig geregeld

Volgende

Hans Olsthoorn directeur VTM Groep 2
Een woord dat je niet vaak hoort