Met VTM naar The Digital Dutch

Donderdag 12 april vindt de 3de editie plaats van The Digital Dutch, in Hangaar 2 in Katwijk. The Digital Dutch is hét ICT evenement waar u bij moet zijn. Deze editie staat de vraag centraal: ‘hoe kun je in Digitale Transformatie succesvol zijn’. Namens ICT en Telecom partner KPN, mag VTM klanten meenemen naar dit inspirerende event.

The Digital Dutch: Hét ICT event waar u bij moet zijn!

Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 belooft The Digital Dutch dit jaar nog meer verdieping en concretisering. Geen standaard event over de mogelijkheden van ICT, maar een interactieve beleving met een gevarieerd programma.

Samen praten we over de volgende stap in Digitale Transformatie. Hoe maak je een succes van je digitalisering? Wat kun je ermee binnen je eigen organisatie? En wat doet het voor de klant?

Ontdek, Ontmoet, Leer

Ontdek tijdens een interactief en gevarieerd programma wat uw volgende stap moet zijn in digitalisering. Ontmoet de top van ondernemend Nederland op de innovatievloer. En leer van elkaar in de verdiepingssessies.

Tijdens de verdiepingssessies krijgt u antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe maak je je bedrijf 100% klaar voor Digitale Transformatie?
  • Hoe ga je slim om met de oneindige hoeveelheden data?
  • Hoe selecteer en pak je technologische kansen?
  • Hoe laat je security en digitale ambities samenwerken?
  • Hoe kun je als ervaren organisatie je innovatie versnellen?


Mis het niet! Het grootste event van zakelijk Nederland.

Bent u klaar voor de volgende stap in uw eigen Digitale Transformatie? En bereid om anderen ook verder te brengen door uw ervaringen te delen? Mis het niet, zorg dat u er bij bent. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager van VTM.