MakeIOThappen.com: hét startpunt voor uw Internet of Things

Samenwerken is key

Een Internet of Things oplossing bestaat altijd uit meerdere componenten. Van hardware en software tot verbindingen en branche expertise. Samenwerken is daarom noodzakelijk om dromen en ambities te verwezenlijken. Maar waar te beginnen, en met wie, is niet altijd makkelijk te bepalen. Daar biedt makeIOThappen.com uitkomst.

Wat doet Make IoT Happen?

MakeIOThappen.com maakt Internet of Things toegankelijk. Als IoT Hub helpt de site bij de start van innovatieve en duurzame Internet of Things oplossingen. Organisaties, start-ups, individuen en geïnteresseerden maken kennis met gevestigde bedrijven met een bewezen track-record in de markt van M2M/IoT. En belangrijker nog, de website vormt een ideaal startpunt om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met Machine-to-Machine en Internet of Things.

Onze IoT Knowledge Base

Op de website vindt u IoT heroes met een bewezen track-record waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het Internet of Things. Op dit moment bevat de website bedrijfsgegevens en een korte beschrijving. Dit wordt op termijn aangevuld met referentie cases en uitgewerkte technische oplossingen. Voldoende inspiratie om vervolgens zelf aan de slag te gaan met het Internet of Things.

De website vormt op termijn een kennisbank met zowel technische als business gerelateerde informatieve artikelen waarbij M2M/IoT centraal staat. Best practices, overwegingen, tips & tricks, etcetera. Zodat u niet zelf het wiel hoeft uit te vinden bij de start met het Internet of Things.

Bent u geïnteresseerd in wat we precies voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag? Kijk op makeIOThappen.com of mail naar info@makeiothappen.com.

MakeIOThappen.com