LoRa-netwerk Westland een feit

Internet of Things gaat een leading rol spelen in de digitalisering van Nederland. M2M Services gelooft in de toepassingen hiervan en ziet het in het belang van de regio om dit netwerk uit te rollen voor het Westland.

LoRa Westland

LoRa Westland stelt bedrijven in staat om snel, eenvoudig en tegen lage kosten data te verzamelen. Via het LoRa-netwerk kunnen draadloos kleine hoeveelheden informatie uitgewisseld worden tussen objecten en systemen. Continu en tegen relatief lage kosten kan allerlei data verzameld worden. Dit stelt slimme ondernemers in staat om nog efficiënter en effectiever te kunnen werken.

Wethouder Theo Duijvestijn van gemeente Westland was ook aanwezig bij de lancering van LoRa Westland. “Technologische ontwikkelingen zijn van grote invloed op de positie van Greenport Westland/Oostland. Het LoRa-netwerk is een van die ontwikkelingen en biedt vele mogelijkheden voor ondernemers in Westland. Denk bijvoorbeeld aan het binnenhalen van specifieke teeltgegevens in de glastuinbouwsector of het monitoren van producten tijdens transport. De komst van het LoRa-netwerk is een aanwinst voor zowel huidige- als toekomstige bedrijven in Westland en versterkt onze concurrentie positie.” aldus de wethouder.

Wat kan het?

Voorbeelden van toepassingen van een LoRa-netwerk zijn bijvoorbeeld het draadloos in kaart brengen van specifieke teeltgegevens, grondwaterdiepte in kaart brengen, bepalen wanneer (afval)containers geleegd moeten worden, het volgen van huisdieren of kleine kinderen tot slimme lantarenpalen die pas aangaan wanneer je langs komt.

Partners

M2M Services heeft het netwerk in korte tijd kunnen opbouwen, omdat we samenwerken met aansprekende strategische partners DAEL en MCS. Het LoRa-netwerk Westland is volledig dekkend en staat kosteloos ter beschikking voor pilot projecten van innovatieve ondernemers.

De toepassingen zijn eindeloos. En zeker niet beperkt tot de regio Westland. Wilt u de mogelijkheden van het Internet of Things via LoRa zelf ervaren? Kijk voor meer informatie op www.LoRaWestland.nl

Of bekijk onze Internet of Things toepassingen:

M2M Services - Internet of Things

Of neem contact op met:

Chris Bosse René Broxterman
Chris Bosse
+316 129 776 95
chris.bosse@m2mservices.nl
René Broxterman
+316 303 066 60
rene.broxterman@m2mservices.nl

LoRaWestland.nl

Volgende

M2M Services lanceert LoRa netwerk
“Dit is enorm belangrijk voor het ondernemersklimaat”