M2M Services rolt LoRa-netwerk uit voor het Westland

“Wij hebben veel contact met onze klanten en horen met welke vraagstukken zij te maken hebben in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Wij denken graag mee over toepassingen om bedrijfsprocessen te verbeteren en om uitdagingen het hoofd te bieden. Het Internet of Things gaat daarin de komende jaren een leading rol spelen voorzien wij”, aldus Hans Olsthoorn directeur van M2M Services.

Hij gaat verder: “Op basis van deze kennis zijn wij aan de slag gegaan met de propositie voor een LoRa-netwerk voor het Westland. Wij geloven in de toepassingen die dit mogelijk gaat maken en zien het in het belang van onze regio om dit netwerk uit te rollen. We hebben onze kennis en investeringskracht samengebracht met strategische partners DAEL en MCS, Partner in Telecom Innovations. Binnen afzienbare tijd is het LoRa-netwerk voor het Westland een feit.”

LoRa-technologie

Het LoRa-netwerk is een middel om Internet of Things te faciliteren. Met kleine apparaten, zoals sensoren, kunnen kleine hoeveelheden informatie uitgewisseld worden tussen objecten en systemen. Draadloos en bij een ultra laag stroomverbruik.

Door een LoRa-netwerk komen talloze nieuwe toepassingen in beeld. Zoals het binnenhalen van data uit het veld, specifieke teeltgegevens in kaart brengen, meten van grondwaterdiepte, temperatuur in kaart brengen, zijn containers wel of niet vol, volgen van huisdieren of kleine kinderen of het op afstand monitoren van bijvoorbeeld het welzijn van koeien.

LoRa-Westland

Met LoRa-Westland zijn straks 12.000 bedrijven en ruim 40.000 huishoudens in staat om van de vele mogelijkheden gebruik te maken. Continu en tegen relatief lage kosten kunnen allerlei soorten data verzameld worden. De slimme Westlandse ondernemer kan huidige bedrijfsprocessen nog verder optimaliseren en tevens nieuwe toepassingen uitrollen.

Meer weten?

Meer weten over LoRa-Westland en de mogelijkheden voor u? Neem dan contact op met:

Chris Bosse René Broxterman
Chris Bosse
+316 129 776 95
chris.bosse@vtmgroep.nl
René Broxterman
+316 303 066 60
rene.broxterman@vtmgroep.nl

Lees ook:
M2M Services partner Sensoring Success

Volgende

LoRa Westland
LoRa-netwerk Westland een feit