KPN introduceert Smart Combinations voor de zakelijke markt

Met Smart Combinations biedt KPN slimme combinaties van het beste netwerk-, ICT- en security-diensten voor de zakelijke markt. De verschillende diensten zijn volledig op elkaar afgestemd en werken optimaal samen. Medewerkers zijn hierdoor altijd en overal bereikbaar, samenwerken wordt nog makkelijker, terwijl veiligheid en beschikbaarheid gegarandeerd zijn.

Slimme combinaties voor zakelijk succes

Met Smart Combinations kunnen organisaties kiezen voor combinaties van netwerk-, ICT- en securitydiensten die volledig op elkaar én op de behoefte van de organisatie zijn afgestemd.

Dankzij perfecte integratie weet de klant zich verzekerd van de nieuwste functies en laatste verbeteringen. Het beheer wordt van begin tot eind overgenomen, de klant wordt volledig ontzorgd en tegelijk bent u ook nog eens minder tijd en budget kwijt aan het gebruiken van de technologie die dit ondersteunt.

Groeiende vraag

Smart Combinations komt tegemoet aan een groeiende vraag binnen de zakelijke markt. Het is inmiddels heel normaal geworden om software uit de Cloud te gebruiken en eigen hardware, zoals bijvoorbeeld een fysieke telefooncentrale, overboord te zetten. Men laat liever alles over aan één cloud-provider, die ook het onderhoud doet. Zo heeft u zelf geen gedoe meer met de infrastructuur en bent u altijd verzekerd van de meest recente versies.

Beste diensten uit de markt

KPN is de eerste in de Nederlandse zakelijke markt die in de volle breedte zo’n geïntegreerd en gestandaardiseerd aanbod introduceert. KPN werkt hiervoor met de beste diensten uit de markt. Cloud Communications biedt oplossingen voor vast bellen, mobiel bellen en internet, Secure Networking biedt veilige en betrouwbare dataverbindingen, bijvoorbeeld binnen en tussen kantoren en Modern Workplace regelt de samenwerking tussen medewerkers.

De klant hoeft niet alles wat beschikbaar is af te nemen, maar kiest de bouwstenen die hij nodig heeft. Snelle implementatie, veiligheid en beschikbaarheid zijn gewaarborgd, en klanten worden volledig ontzorgd op het gebied van networking, ICT en security.

Al vele jaren werkt VTM samen met KPN. VTM levert deze veilige, betrouwbare, toekomstbestendige diensten namens KPN aan klanten. Wilt u meer weten over mogelijkheden van Smart Combinations voor uw organisatie, wij gaan graag met u in gesprek!

Neem contact met ons op

 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Volgende

Hans Olsthoorn directeur VTM ICT Telecom IoT Cybersecurity
Cyberproof? Het moet én én zijn!