KPN heeft beste mobiele netwerk van Nederland

KPN heeft van alle mobiele providers van Nederland het snelste netwerk. En tevens de beste dekking. Dat bleek eind januari uit de jaarlijkse sneltest van onderzoeker Ookla.

In de jaarlijkse test is het netwerk van KPN uitgeroepen als het ‘Beste Mobiele netwerk van Nederland’. Dat is gebleken uit een onafhankelijke krachtmeting van een half miljoen tests van 177 duizend unieke gebruikers onder de verschillende Nederlandse mobiele netwerken over het derde en vierde kwartaal van 2020. Er is getest op zowel snelheid als mobiele dekking.

Mobiele dekking

Met een coverage score van 833 voor de mobiele dekking scoorde KPN als beste in Nederland. Hiervoor zijn de gegevens van verschillende Nederlandse providers gebruikt en met elkaar vergeleken. Dus of je nu in Maastricht of Groningen bent, met het netwerk van KPN heb je overal bereik en ben je altijd verbonden.

Snelste netwerk

En dat is nog niet alles. Met een gemiddelde downloadsnelheid van 92,5 Mbps en een uploadsnelheid van 19,8 Mbps heeft KPN tevens het snelste mobiele netwerk van Nederland. Zo is het mogelijk om zorgeloos films of series te kijken, of om te werken op jouw mobiele hotspot.

5G

Eind 2020 werd 5G van KPN ook al uitgeroepen tot het snelste 5G netwerk van Nederland. Deze resultaten laten zien dat de vernieuwing van het mobiele netwerk door KPN goed is voor klanten en goed is voor Nederland. KPN maakt 4G beter, 5G beschikbaar, en biedt klanten de beste en snelste mobiele netwerkervaring van Nederland.


Wil jij ook gebruik maken van het snelle en betrouwbare netwerk van KPN? Bij VTM helpen we jou daar graag mee verder.


Zie hieronder de resultaten van https://www.speedtest.net/awards/the_netherlands/


KPN heeft beste mobiele netwerk van Nederland

 Combineer jouw KPN EEN Mobiel met internet