KPN en VTM helpen ouderen in contact te blijven met hun dierbaren

In verband met het coronavirus is afgelopen week besloten om bezoek aan verzorgingstehuizen en kleinere wooninstellingen te verbieden. 120.000 ouderen kunnen en mogen hierdoor geen bezoek meer ontvangen. Dat maakt het contact met familie momenteel extra moeilijk.

Patiënten en hun dierbaren verbinden

Patiënten, zorgbehoevenden en ouderen welke vanwege de nieuwe maatregelen tegen het Corona virus zijn afgesloten van de buitenwereld missen daardoor, in misschien wel de moeilijkste en soms laatste fase van hun leven, het contact met hun naasten. Voor hen zelf en hun naasten is dit natuurlijk verschrikkelijk. Hen met elkaar verbinden is dan ook ons doel.

Mobiele communicatie units beschikbaar

Samen met KPN stelt VTM kosteloos mobiele communicatie units beschikbaar. Een groot verrijdbaar beeldscherm, waarmee ouderen via KPN Zorg Messenger kunnen videobellen met het thuisfront en zo toch in contact kunnen blijven met hun dierbaren.

De units worden compleet met techniek en verbinding geleverd. Alle beschikbare units zijn op dit moment gereserveerd en worden uitgeleverd.

Heb je als zorginstelling in de regio Westland wel interesse, neem dan zeker alsnog contact met ons op, zodat wij samen kunnen nadenken over een gepaste oplossing.

Neem contact met ons op


Nederland verbonden houden

KPN en VTM doen er alles aan om Nederland verbonden te houden en samen met onze klanten bij te dragen aan de gezondheid, verbondenheid en economie van Nederland. We blijven de situatie nauwlettend in de gaten houden en nemen indien nodig vervolgmaatregelen.


Zorg Messenger voor zorgprofessionals

Zorg Messenger van KPN is een totaaloplossing voor veilige digitale communicatie in de zorg. Kijk voor meer informatie over Zorg Messenger op Zorg Messenger voor zorgprofessionals.

Volgende

The Power Of Microsoft Teams
Microsoft Teams tijdelijk gratis beschikbaar