KPN door Tweakers uitgeroepen tot beste mobiele provider

Bezoekers van Tweakers.net hebben KPN wederom uitgeroepen tot beste Mobiele Provider 2016/2017. Net als vorig jaar hebben de meeste lezers hun stem uitgebracht op KPN. Mooie erkenning voor de dienstverlening en het mobiele netwerk van KPN.

Beste dekkingsgraad

KPN stelt alles in het werk om klanten een hele goede mobiele gebruikerservaring te bieden. Dat is op de eerste plaats ‘beschikbaarheid’ van het mobiele netwerk. KPN heeft daarom van landelijke dekking een belangrijk speerpunt gemaakt. Inmiddels heeft het mobiele netwerk van KPN met een bereik van 99,3 procent van de Nederlandse bevolking en Nederlandse grondgebied de beste dekkingsgraad in Nederland.

Continuïteit

Uit eigen onderzoek van KPN blijkt dat klanten ‘continuïteit’ ook heel belangrijk vinden. Ze willen ‘overal’ van het netwerk gebruik kunnen maken, waar ze ook zijn, thuis, op kantoor of onderweg. Daarvoor is niet altijd de hoogste data snelheid nodig, maar wel een continue en goed niveau. KPN meet dit in het zogenaamde Retainable Data Rate (RDR), een belangrijke indicator voor tevreden klanten.

Ook probeert KPN verbroken spraakverbindingen zoveel mogelijk te voorkomen. Zo min mogelijk ‘dropped calls’ is zeer belangrijk voor de gebruikerservaring van onze klanten en daarmee de klanttevredenheid.

Tweakers

Met meer dan 4 miljoen unieke bezoekers per maand is Tweakers het grootste consumentenelektronica- en technologieplatform van Nederland. Lezers van Tweakers worden gezien als een ‘vakjury’ op het gebied van technologie- en elektronicaproducten.

Bron artikel: corporate.kpn.com