Goedkoper én meer zekerheid; Aangetekend Mailen

Het versturen van post wordt steeds duurder. De goedkoopste verzending kost momenteel € 0,69. Om kosten te besparen en uw postproces effiënter in te richten, kunt u uw totale postproces digitaliseren voor zowel vertrouwelijke als niet vertrouwelijke stukken. Hoe gaat dit in zijn werk?

Digitaliseren van uw totále postproces

Om kosten te besparen en uw postproces effiënter in te richten, kunt u uw totale postproces digitaliseren voor zowel vertrouwelijke als niet vertrouwelijke stukken. Hoe gaat dit in zijn werk? Aangetekend Mailen is een dienst, die per verzending goedkoper is dan een postzegel én de zekerheid heeft van aangetekend versturen. Hierdoor kan Aangetekend Mailen ingezet worden voor vertrouwelijke als niet vertrouwelijke post, dus voor ál uw post. Dat scheelt tijd, werkt efficiënter, kost minder en draagt bij aan klanttevredenheid. Voor grote verzend- en ontvangstprocessen zoals bijvoorbeeld het versturen van polissen of herinneringen betekent dat een enorme besparing.

Juridisch

Zowel juridisch als technisch is het niet meer nodig om vertrouwelijke post op papier af te handelen. E-mail heeft tegenwoordig dezelfde juridische status (BW Boek 6, artikel 267), zolang het aan de voorwaarden voldoet: dat de authenticiteit van de inhoud én de identiteit van verzender en ontvanger gewaarborgd is. Standaard ontvangstbevestigingen in e-mailprogramma’s voldoen hier niet aan. Aangetekend Mailen wel.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u een e-mail via Aangetekend Mailen verstuurt gaat deze, wanneer u dat aanvinkt, via beveiligde servers. Aangetekend Mailen zorgt voor de versleuteling, volgt de e-mail gedurende het hele proces en legt vast wat de ontvanger met de e-mail doet. Aangetekend Mailen wordt in uw eigen e-mailprogramma geïntegreerd. U kunt rekenen op een laagdrempelig, goed beveiligd en rechtsgeldig proces. Wanneer u de status wilt weten, hebt u altijd toegang tot heldere en bondige informatie over de voortgang van de verzending en ontvangst. Zo ziet u gelijk of het document ontvangen, of geopend is en op welk moment.

Aangetekend Mailen, goedkoper dan een postzegel met de zekerheid van aangetekend.

Voor vragen of voor vrijblijvend advies over Aangetekend Mailen kunt u telefonisch contact opnemen met 0174-527320 of een mail sturen naar servicedesk-telecom@vtmgroep.nl