Gemeenten besparen direct met de connectivity oplossingen van VTM IoT

Afgelopen maanden zijn verschillende traditionele telefonie diensten (PSTN / ISDN) beëindigd. Dit heeft gevolgen voor nagenoeg alle gemeenten. Veel gemeenten maken (of maakten) namelijk nog gebruik van deze traditionele diensten voor meet- en regeltechniek. Al meer dan 220 gemeenten zijn inmiddels overgestapt op de beveiligde oplossingen van VTM IoT.


Uitfaseren en vervangen oude technieken

Verschillende traditionele telefonie diensten (PSTN / ISDN) zijn inmiddels beëindigd. Ook zien we dat steeds meer lokale overheden hun DSL / ADSL lijnen (laten) ombouwen naar 4G / LTE-M oplossingen. CSD is momenteel een nog veel gebruikte inbel techniek, voor bijvoorbeeld gemalen, maar ook deze dienst zal op korte termijn beëindigd worden.


Wat betekent dit?

Voor veel gemeenten heeft dit gevolgen. Veel gemeenten maken namelijk gebruik van PSTN, ISDN, DSL verbindingen en/of CSD techniek voor meet- en regeltechniek. Denk hierbij onder andere aan pompen/gemalen, alarmlijnen, liftlijnen, pollers, slagbomen, ondergrondse containers et cetera. Het beëindigen van deze traditionele diensten betekent dat gemeenten moeten overstappen op nieuwe oplossingen.


Al meer dan 220 gemeenten

VTM IoT is expert in deze markt. Wij hebben ruime ervaring in deze markt en werken conform de richtlijnen van ISO 27001. Reden voor inmiddels meer dan 220 gemeenten om te kiezen voor de beveiligde oplossingen van VTM IoT.


Direct besparen

Met onze IoT oplossingen zijn besparingen van 50% en meer niet ongebruikelijk gebleken. Ook betalen de eerstvolgende 50 gemeenten die overstappen op onze diensten* nu geen abonnementskosten tot 31-12-2020, maar tijdelijk alleen de set-up kosten.

Neem voor de mogelijkheden contact op met Rene Broxterman, rene.broxterman@vtmgroep.nl, 06 30 30 66 60

* Dit geldt alleen voor nieuw aangesloten gemeenten en voor contracten voor 60 maanden.


Beveilig uw dataverkeer met Internet-VPN

Goede beveiliging van apparaten welke op het internet zijn aangesloten is van groot belang. Met behulp van onze Private APN en Internet-VPN (Virtual Private Network) wordt al het verkeer van de simkaarten geëncrypt en beveiligd doorgestuurd naar het SCADA systeem. Voor een vast bedrag per maand kan de server op een veilige manier communiceren met de mobiele terminals en zijn de terminals in het veld niet van buitenaf bereikbaar.

Beveilig uw systeem met Managed SCADA

SCADA systemen worden verbonden met terminals in het veld. Deze SCADA systemen verzamelen data, geven alarmeringen en zetten acties uit. De continuïteit van deze systemen is essentieel voor uw diensten. Toch krijgen het monitoren, beveiligen en back-uppen van systemen vaak pas aandacht wanneer er een incident is. Voor een vast bedrag per maand wordt bij VTM uw SCADA systeem 24/7 gemonitord en bewaakt, altijd voorzien van de laatste updates en beveiliging en back-ups naar redundante uitgevoerde datacenters.

 

Volgende

Cybersecurity
Basisscan Cyberweerbaarheid