"Geen verrassingen meer wanneer men buiten de bundels komt"

Royal Delft Group, de leverancier van het wereldberoemde Delftsblauw sieraardewerk, is de samenwerking aangegaan met VTM Groep voor zakelijk mobiel van Telfort. “Met name het onbeperkt bellen is een fikse verbetering op maandelijkse kosten. Geen verrassingen meer wanneer men buiten de bundels komt.”

Royal Delft Group

Royal Delft Group / N.V. Koninklijke Porceleyne Fles, opgericht in 1653, is de producent van het authentieke Delftsblauw sieraardewerk. De onderneming is actief als kenniscentrum en ontvangt jaarlijks ruim 125.000 bezoekers vanuit de hele wereld die het ambachtelijke productieproces komen bezichtigen.

Royal Delft Group telt 150 medewerkers en is altijd bezig met het optimaliseren van zijn bedrijfsprocessen. Goede, ondersteunende communicatieoplossingen zijn daarbij van essentieel belang. Voor de mobiele communicatie is gekozen voor Telfort Zakelijk. VTM Groep fungeert daarbij als partner, adviseur en aanspreekpunt voor de Royal Delft Group.

Helder

“Na diverse andere partijen gesproken te hebben bleek VTM Groep het beste bij ons te passen. Met name de helderheid en de manier van werken was voor ons mede doorslaggevend,” aldus Leo van der Kraan, ICT Manager bij Royal Delft Group. “Het bevalt ons uitstekend om alle verzoeken bij VTM neer te kunnen leggen waarbij zij verder zorgen voor een correcte afhandeling.”

Flinke stap vooruit

Royal Delft Group is een actieve organisatie. Bereikbaarheid en goede communicatie zijn van groot belang om als organisatie mee te gaan met de tijd. In de VTM Groep heeft Royal Delft Group een partner gevonden die dat begrijpt en meedenkt met de organisatie

Leo van der Kraan gaat verder: “Het betreft hier een verlenging van een bestaand contract. Destijds is voor Telfort gekozen in verband met de prijs/kwaliteitsverhouding. Na vergelijk door VTM is ook nu weer voor Telfort gekozen. Dan bel je via het kwalitatief hoogwaardige netwerk van KPN tegen een scherpe prijs.”

“Met name het onbeperkt bellen is voor ons een fikse verbetering op het gebied van maandelijkse kosten. Geen verrassingen meer wanneer men buiten de bundels komt. Dat hadden we voorheen wel. Ook de toevoeging van 4G is voor iedereen een flinke stap vooruit.”

Trots

Ed Lunenborg, accountmanager VTM Groep: “Royal Delft Group heeft een duidelijke visie op het efficiënt inrichten van zijn processen. Wij zijn er trots op dat ze ons als partner hebben geselecteerd voor hun mobiele communicatie.”

VTM biedt zakelijke mobiele abonnementen die volledig zijn aangepast aan de wensen van de moderne ondernemer. Wij bieden het beste netwerk van Nederland in combinatie met lokale aanwezigheid en expertise. VTM en Telfort bieden de perfecte combinatie voor de zakelijke markt.