Flexibel werken, ook in uw bedrijf

Medewerkers zijn steeds mobieler. Vaste kantoortijden zijn verleden tijd. U als ondernemer en uw medewerkers zijn altijd bereikbaar en werken waar en wanneer ze willen. Met de huidige mobiele en cloudoplossingen is flexibel werken eenvoudig in te voeren. Ook in uw bedrijf.

Via de smartphone zijn we vandaag de dag altijd online. Werken vanaf de smartphone zal alleen maar toenemen. Zo is bijvoorbeeld Office al beschikbaar op de nieuwste iPhone. Tegelijk vervaagt de scheidslijn tussen zakelijk en privégebruik, waardoor we altijd en overal bereikbaar zijn.

Apps, clouddiensten en documentbeheer

Zakelijke apps helpen uw medewerkers efficiënter te werken. Bestanden en data zijn beschikbaar in de cloud, kunnen eenvoudig onderling gedeeld worden en er kan gezamenlijk in gewerkt worden. Het gebruik van dergelijke applicaties neemt toe, op verschillende beschikbare apparaten. Het beheer van de ICT-omgeving zal hierdoor op een andere manier ingericht moeten worden.

Documenten inscannen en met één druk op de knop toevoegen aan e-mail of plaatsen op intranet. Eenvoudig, snel en veilig. Of mobiel printen vanaf elk device, op elke printer. Steeds meer gewoongoed binnen organisaties. Aan u als werkgever om dit mogelijk te maken binnen uw ICT-omgeving.

Thuiswerken neemt toe

Nederland blijkt één van de koplopers waar het gaat om flexibel en thuis werken. Enkele voordelen van thuiswerken; het scheelt kantoorruimte en medewerkers vermijden reistijd. Tegelijk blijkt uit onderzoek dat medewerkers zich vrijer voelen en een betere werk-privébalans ervaren.

Flexibel werken in uw bedrijf

Met de huidige mobiele en cloudoplossingen is flexibel werken eenvoudig in te voeren. Ook in uw bedrijf. Applicaties en een goede ICT-omgeving maken het overbodig om de hele dag op kantoor aanwezig te zijn. Effectief samenwerken, documenten delen, toegang tot bedrijfsgegevens. Het kan allemaal prima op afstand in de cloud.

Aan u als ondernemer de uitdaging om dit goed en veilig te faciliteren! VTM Groep en KPN helpen u daar bij. Ontdek de ICT-oplossingen van KPN op www.vtmgroep.nl/ict