Extra voordelig mobiel internetten in populaire landen met KPN EEN MKB Mobiel 2020

Maandag 12 oktober is de extra voordelige roamingbundel live gegaan binnen KPN EEN MKB Mobiel 2020. Naast Unlimited Data in Nederland hebben klanten nu ook in het buitenland een nieuwe roamingbundel, met een databundel van 1GB. Meer data voor minder geld! Deze nieuwe roamingbundel is ontwikkeld voor de 24 populairste bestemmingen buiten de EU.

Roaming bundel Extra Voordeel Landen 1 GB Voordeel Landen 250 MB Overige Landen 100 MB
Omschrijving 1 GB mobiel internet voor € 20,- in de 24 populairste bestemmingen buiten de EU. 250 MB mobiel internet voor € 25,- in 33 populaire bestemmingen buiten de EU. 100 MB mobiel internet voor € 50,- in de overige landen buiten de EU.
Geldig in Aruba, Australië, Bonaire, Canada, China, Curaçao, Filippijnen, Hong Kong, India, Israël, Koeweit, Maleisië, Montenegro, Nieuw Zeeland, Rusland, Saba, Singapore, Sint Eustatius, Sint Maarten, Taiwan, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten en Zuid-Korea
Albanië, Amerikaans Samoa, Amerikaanse Maagdeneilanden, Argentinië, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Cambodja, Chili, Colombia, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Honduras, Indonesië, Jamaica, Japan, Kosovo, Macedonië, Mexico, Nicaragua, Noordzee, Oekraïne, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Servië, Sri Lanka, Suriname, Thailand, Tunesië, Uruguay en Zuid-Afrika

Alle landen behalve EU, Extra Voordeel Landen, Voordeel Landen, Britse Maagdeneilanden, Cookeilanden, Djibouti, Ethiopië, Fiji, Guam, Libië, Malediven, Zuid-Soedan, Sudan, Togo, Vanuatu en Zambia

NB als de Extra Voordeel Landen 1 GB niet geactiveerd is dan zitten ook die landen in de Voordeel Landen 250 MB bundel.


Roaming op de Noordzee

Ook is het mogelijk om in een nieuw gebied, de (Nederlandse, Britse en Noorse) Noordzee, te roamen met mobiele abonnementen van KPN. Dit gebied is al jaren van groot belang voor Nederland, voor het winnen van duurzame en fossiele energie, als oefenlocatie voor defensie, voor de Nederlandse waterkering en voor de scheepvaart en visserij.

Tot nu toe was het in dit gebied alleen mogelijk om via dure satelliet- en straalverbindingen gebruik te maken van de mobiele telefoon. Vanaf nu is het ook mogelijk om hier gebruik te maken van je mobiele abonnement van KPN. De Noordzee valt onder de Voordeel Landen 250MB bundel. Daarnaast geldt hier het rest van de wereld pay-go tarief voor bellen, sms’en en internetten.


Beschikbaarheid

Deze nieuwe roaming bundels zijn alleen beschikbaar in combinatie met MKB Mobiel 2019 en 2020. Heeft u al een "Overige Landen (100MB)-bundel", dan kunt u deze bundel blijven gebruiken zoals u gewend bent. Wanneer u de nieuwe "Overige Landen (100MB)-bundel" wilt gebruiken, dan dient uw oude bundel eerst opgezegd te worden. Maar let op, dan kan in sommige gevallen minder gunstig zijn dan de oude bundel (er zitten minder landen in).

Klanten met oudere mobiele abonnementen (tot en met mobiel propositie 2018) kunnen alleen de "Voordeel Landen" (250MB)-bundel afnemen, zoals hierboven vermeld, inclusief de landen uit de "Extra Voordeel Landen" (1GB)-bundel en de "Overige Landen" (100MB)-bundel zoals die voorheen was.


Meer informatie?

Neem contact op met uw accountmanager of onze Business Servicedesk, via info@vtmgroep.nl. Wij helpen u graag!

 

Volgende

ICT security VTM
Beveiligen Nederlandse organisaties hun netwerk en data voldoende?