Dubbele nominatie VTM Groep voor KPN Strongest Partner Challenge 2017

De VTM Groep is in twee categorieën genomineerd voor de KPN Strongest Partner Challenge 2017. Met Zorg in Nederland zijn we genomineerd voor de meest effectieve KPN ÉÉN oplossing en in de breedte is de VTM Groep genomineerd in de categorie Business Partner van het Jaar. Donderdag 9 februari worden de awards uitgereikt in B.Amsterdam. Stem op onze cases en help ons winnen.

Inspiratie, interactie en kennisdeling

De KPN Strongest Partner Challenge is de opvolger van de jaarlijkse Channel Awards. Het event staat in het teken van Digitale Transformatie, technologie als stuwende kracht achter een organisatie. Inspiratie, interactie en kennisdeling staan centraal. Deelnemers worden meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van innovatie en vooruitgang in de zakelijke markt.

Learn IT, Do IT, Prove IT

Kennisdeling en elkaar inspireren is belangrijk voor KPN. Daarvoor wordt samengewerkt met business partners door het hele land. Om het belang van deze samenwerking te benadrukken heeft KPN het Strongest Partner Challenge event in het leven geroepen. Voornaamste doel van het event is innovatieve praktijkcases een podium geven ter inspiratie voor elkaar. Van elkaar leren door kennis met elkaar te delen. In drie categorieën zijn awards te winnen.

Meest effectieve KPN ÉÉN oplossing: Zorg in Nederland

In de categorie KENNIS is de VTM Groep genomineerd met de KPN ÉÉN case Zorg in Nederland. Zorg in Nederland is de grootste kraamzorg organisatie van Nederland. 1400 kraamverzorgenden plus circa 80 mensen op kantoor werken vanuit 34 locaties. Allen met een eigen callcenter. Optimale bereikbaarheid van de callcenters én van de kraamverzorgers is van het grootste belang. Niet bereikbaar zijn is géén optie.

Twee centrale callcenters in de Cloud zorgen voor routering naar de 34 locaties en vaste en mobiele telefonie zijn geïntegreerd in één oplossing. In deze case is techniek optimaal ingezet om de bereikbaarheid in alle opzichten te optimaliseren en te komen tot de meest effectieve oplossing die het beste past bij de specifieke, complexe klantsituatie.

Business Partner van het Jaar

De VTM Groep is ook genomineerd als Business Partner van het Jaar. Welke partner heeft een duidelijke visie en weet zich te ontwikkelen tot een belangrijke speler? VTM Groep is groot geworden in telecom, maar richt zich steeds nadrukkelijker ook op het vakgebied van ICT. Daar doen we al veel, maar met een doordachte visie wordt de hele organisatie klaargestoomd om ook als volwaardig ICT-dienstverlener onze klant te bedienen.

Deze transitie maakt de VTM Groep een belangrijke partner voor KPN. VTM Groep heeft meerdere disciplines onder één dak, zoals telecom én ICT, maar ook IoT en M2M, waardoor wij in staat zijn technologie optimaal te laten werken voor elke organisatie. Reden voor KPN om de VTM Groep te belonen met de nominatie voor Business Partner van het Jaar.

Stem en help ons de award te winnen!

Vanaf nu kan er gestemd worden op alle nominaties. Stem op onze cases en help ons deze felbegeerde award te winnen.

Stemmen kan op www.kpnstrongestpartnerchallenge.nl/#de-categorieen

Categorie: KENNIS – meest effectieve KPN ÉÉN oplossing
Case: VTM GROEP – Telefonie zonder zorgen voor Zorg in Nederland
Stem: via de STEM-button onder de beschrijving

Categorie: ONDERNEMERSCHAP – Business Partner van het Jaar
Case: VTM GROEP – alle disciplines onder één dak
Stem: via de STEM-button onder de beschrijving