Doorlooptijden levering zakelijk glas gehalveerd

De levertijd van zakelijk glasvezel is gehalveerd. Het aanleggen van glasvezel duurt momenteel zo’n zes tot acht weken. Dit was een jaar geleden nog het dubbele. Deze halvering van levertijd is vooral gerealiseerd door een ketensamenwerking. Verschillende verbetertrajecten zijn inmiddels afgerond.

Waarom duurt het alsnog zes weken?

Anders dan glasvezel voor consumenten is zakelijk glasvezel ‘vraag-gestuurd’: een nieuwe glasvezelkabel wordt pas aangelegd als de klant ons daarvoor opdracht geeft. Voor consumenten is glasvezel in verschillende steden al op voorhand uitgerold. Het daadwerkelijke aansluiten kan daardoor veel sneller.

Waarom is levertijd zo belangrijk?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van zakelijk glasvezel. En de vraag hiernaar blijft toenemen. Een snelle en betrouwbare internetverbinding is vandaag de dag onmisbaar voor bedrijven. Glasvezel is snel, betrouwbaar en bij uitstek geschikt om als bedrijf te kunnen blijven groeien. Kortere levertijd maakt de keus voor zakelijk glasvezel nog makkelijker.

Sterk in glasvezel

VTM Groep levert zakelijk glasvezel, op elke locatie, in heel Nederland. Doe onze online postcodecheck en u ziet direct de mogelijkheden voor uw organisatie op uw locatie. Of neem contact met ons op via glasvezel@vtmgroep.nl