“Dit is enorm belangrijk voor het ondernemersklimaat”

Bekijk hier het vraaggesprek met Chris Bosse en Hans Olsthoorn, M2M Services en Theo Duijvestijn, wethouder Economische Zaken van Gemeente Westland.

M2M Services lanceert LoRa-netwerk

Internet of Things

Met dit LoRa-netwerk zijn 12.000 bedrijven en ruim 40.000 huishoudens in Westland in staat om van de mogelijkheden van Internet of Things gebruik te maken. Het netwerk is volledig dekkend.

Chris Bosse is sales manager van M2M Services. Hij gaat als eerste in op de toepassingen en voordelen van het LoRa-netwerk. “Het datanetwerk is draadloos. Dat biedt ook in gebieden waar geen stroom is uitstekende mogelijkheden om de sensoren in te zetten.”

Hans Olsthoorn is directeur van M2M Services. Hij gaat in op de reden waarom M2M Services dit netwerk heeft uitgerold. “De toepassingen zijn eindeloos. Wij willen graag met klanten en partijen in contact treden om te kijken wat het voor verschillende organisaties kan betekenen.”

Belangrijk voor regio

Theo Duijvestijn is wethouder Economische Zaken en Kennis en Innovatie van gemeente Westland. Hij gaat in op het belang van het LoRa-netwerk voor de regio. “Een dergelijk netwerk is enorm belangrijk voor het ondernemersklimaat in de regio. Ondernemers kunnen hun bedrijfsprocessen verder optimaliseren. Daarmee kunnen zij hun rendementen verbeteren en zijn ze beter ingesteld op de toekomst.”

Pilot projecten

M2M Services stelt het LoRa-netwerk kosteloos ter beschikking voor pilot projecten van innovatieve lokale ondernemers. We zijn inmiddels met een aantal telers in contact en we hebben enkele vragen uit de transportsector gekregen. Tegelijk zijn en blijven we op zoek naar organisaties en ondernemers om mee in contact te komen om samen te kijken wat het voor hun zou kunnen betekenen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan zeker contact op met Chris Bosse of Rene Broxterman. Of kijk voor meer informatie op LoRaWestland.nl

Chris Bosse René Broxterman
Chris Bosse
+316 129 776 95
chris.bosse@m2mservices.nl
René Broxterman
+316 303 066 60
rene.broxterman@m2mservices.nl

Volgende

business plan chart euro
M2M Services zoekt innovatieve ondernemers