De simwissel ging nog nooit zo gemakkelijk en snel

Het wisselen van jouw simkaart was nog nooit zo eenvoudig. Via www.vtmgroep.nl/simwissel kun je gemakkelijk, altijd en overal zelf jouw simwissel uitvoeren, dus ook in het weekend. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van onze Business Servicedesk op het moment dat jij een simwissel wil uitvoeren.  

Per 31 maart 2022 stop KPN definitief met het aanbieden van het 3G netwerk. De banbreedte van het 3G netwerk wordt gebruikt voor het 5G netwerk. Hierdoor is het in sommige gevallen noodzakelijk om een simwissel uit te voeren op jouw apparaat om een optimale bereikbaarheid te behouden. 

Middels een online simwissel tool hopen wij de simwissel voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Het enige wat je hoeft te doen zodra je de simwissel wilt uitvoeren, is jouw telefoonnummer door te geven, je telefoon via een verificatiecode te verifiëren en je simkaart te wisselen.  

Mocht de simwissel online niet lukken of wordt je liever alsnog geholpen door een van onze medewerkers? Neem dan contact op met ons via: 0174 527 320 of stuur een e-mail naar servicedesk@vtmgroep.nl 

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze maandelijkse business update.