Cisco Select certificering toegekend aan VTM

De dynamiek van de telecom en IT markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Onze medewerkers worden daarom continue getraind en gecertificeerd. Dit heeft ertoe geleid dat Cisco de Cisco Select en Small and Midsize Business Specialization certificering aan VTM heeft toegekend. Deze certificering bevestigt de voortdurende investering van VTM in technologische specialisatie. 

Kennis en deskundigheid, maar ook de interne organisatie van de support- en servicediensten zijn voor VTM bepalend in haar succes. Met toekenning van de Select-status onderschrijft Cisco dat klanten bij VTM kunnen rekenen op deskundig advies en ook op tevredenheidsgarantie en meerwaarde in de vorm van kwalitatief uitstekende service en support en een professionele (op ITIL-principes gebaseerde) organisatie van processen.

Over VTM

VTM is een communicatiespecialist met 25 jaar ervaring. Door het leveren van een communicatieoplossing die past als een maatpak stellen wij organisaties in staat efficiënter te gaan communiceren, gelukkigere medewerkers en meer tevreden klanten te krijgen. Onze wil om hier in de beste te zijn, heeft ervoor gezorgd dat wij zijn uitgegroeid tot één van de grootste telecom en IT specialisten in Nederland.

Over Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl