Beter werken met KPN ÉÉN

Beter werken begint bij een uitstekende verbinding en optimale bereikbaarheid. En dat is alleen mogelijk via een betrouwbaar netwerk met slimme, simpele oplossingen. Met KPN ÉÉN bent u bereikbaar hoe, waar en wanneer u dat wilt.

Is uw internetverbinding instabiel? Hebt u niet overal wifi? Of ervaart u slechte service? Dat kan uw organisatie flink in de weg zitten. Beter werken begint namelijk bij een uitstekende verbinding, optimale bereikbaarheid en een betrouwbaar netwerk met slimme, simpele oplossingen.

KPN ÉÉN biedt de flexibiliteit, waarbij de samenstelling van producten maandelijks aanpasbaar is. Hierdoor krijgt u altijd exact wat u nodig hebt en haalt u het meeste uit uw internet, vaste telefonie & mobiele telefonie.

Altijd en overal bereikbaar

  • Nooit meer een belangrijk telefoontje missen als u niet op kantoor bent
  • Professioneel uitbellen met een vast nummer via uw mobiel

Met de vast-mobiel oplossing van KPN ÉÉN bent u altijd bereikbaar. Uw mobiele telefoon is op netwerkniveau geïntegreerd met uw telefooncentrale. Zo wordt elk gesprek automatisch via de telefooncentrale afgehandeld. Daarmee is uw mobiele telefoon een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale.

Oók heeft u de keuze om op slechts 1 telefoonnummer bereikbaar te zijn en om via 1 telefoonnummer uit te bellen. Ook met een vast nummer via uw mobiel.

Werkplek oplossingen

  • Op elke gewenste locatie, veilige toegang tot uw documenten en applicaties
  • Uw Excellence Partner installeert en onderhoudt uw Microsoft 365 werkplek

Met onze Werkplek oplossingen heeft u geen omkijken meer naar uw werkplekken. Uw medewerkers beschikken altijd over de laatste versie van Windows en de betrouwbare Office-applicaties. Hierdoor kunnen ze altijd en overal (samen)werken en kunnen uw medewerkers het maximale uit hun werkdag halen!

Klik hier voor dé totaaloplossing voor uw bedrijfscommunicatie

 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Volgende

Mobiel via WiFi
4G bellen & Mobiel bellen via WiFi