Bespaar kostbare tijd middels Microsoft Power Automate

Vanaf het moment dat een order jouw organisatie binnenkomt, doorloopt deze verschillende soorten processen om uiteindelijk als eindproduct/dienst de organisatie weer te verlaten. Al deze processen bij elkaar noemen we een leverstraat. Zou het niet geweldig zijn als veel van deze processen geautomatiseerd waren?

Door het automatiseren van jouw leverstraten verhoog je jouw productiviteit, krijg je meer tevreden klanten, ben je minder tijd kwijt aan administratie en reduceer je kosten. 

 • Hogere productiviteit
  Omdat veel taken geautomatiseerd zijn, verhoog je jouw productiviteit en ben je meer bezig met jouw kerntaken. Tevens zit de benodigde data in één omgeving of applicatie. Hierdoor hoef je niet overal informatie vandaan te halen. Je wordt dus niet meer gestoord door mailtjes, telefoontjes en collega’s aan jouw bureau.
 • Tevreden klanten
  Omdat je minder tijd kwijt bent aan de administratieve, terugkerende taken houd je meer tijd over voor de leuke, uitdagende klussen en haal je meer voldoening uit jouw werk. Hierdoor kun je jouw klanten beter bedienen.
 • Minder tijd kwijt aan administratie
  Door kantoorautomatisering wordt er veel uit handen genomen en geautomatiseerd, waardoor je minder tijd kwijt bent aan bijvoorbeeld het maken van facturen of het verwerken van uren. 
 • Gereduceerde kosten
  Doordat werkzaamheden worden geautomatiseerd, wordt kosten gereduceerd.

Microsoft Power Automate

Power Automate is een service van Microsoft om werkstromen (workflows) te maken. Door deze applicaties worden processen en taken geautomatiseerd. Het is mogelijk om de juiste stickers te maken en te printen zodra er een order binnenkomt. Maar ook om een e-mail te versturen als er een document in een SharePoint bibliotheek geplaatst wordt of automatisch nieuwe verzenddozen te bestellen, zodra een minimum wordt bereikt.

Vrijwel alle essentiële apps en services kunnen eenvoudig met elkaar worden verbonden. Power Automate biedt de mogelijkheid om te automatiseren als nooit tevoren. Processen kunnen eenvoudiger en efficiënter worden ingericht, wat leidt tot een flexibele en wendbare organisatie.

Contact

Wij hebben al veel organisaties geholpen met het automatiseren van hun leverstraten. VTM komt graag in contact met jou om de mogelijkheden van automatisering voor jouw organisatie te bespreken. Neem daarvoor gerust contact op via 0174 527 320 of info@vtmgroep.nl

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze maandelijkse business update.